Co jste si dnes koupili/y?
nellielovett Tak až to bude aktuálne tak daj vedieť budem rada. ![]()
jinx to je ale VEĽMI pekný nákup.
Čo sa týka tých krémov na ruky, keďže musím dosť vecí predpierať ručne + som citlivá na chlad, tak sa pridávam do klbu fňukačov ohľadne krémov. Dlho mi fungoval L´Occitane, ale pomaly prestáva a ja neviem, či je to mojou kožou, že si zvykla, alebo zmenili zloženie.
Inak ešte viem celkom odporučiť Elisabeth Arden, Kiehl´s, Neutrogena, Ahava. K tej Ahave sa teraz dosť utiekam kvôli netestovaniu na zvieratách.
A ako prvú pomoc v stavoch, že je koža tak presušená, že nevie vstrebať ani krém som si zvykla do nej vmasírovávať normálne maslo ako masku na pár minút a potom zvyšky zmyť (čo neviem, či teraz nie je pomerne luxusná rada:) )
slniecko Ja pokiaľ už mám na rukách naozaj strúhadlo tak si robím kávový peeling. Na telo používam tak 2x týždenne, na ruky podľa potreby a ruky a pokožka sú potom hladké a jemné.
paktofonika peeling si nerobím, lebo ruky mám tým drhnutím zelených kolienok a zaťapaných ponožiek vydrhnuté fakt dôkladne
.
Ešte ma napadlo, že teraz som si kúpila masku na ruky od Alverde v takom nejakom námornícom balení a dobrá je, predtým som mala od nich nejakú inú a o ničom. Detto ich krém na nohy je super na ruky
.
jinx Pěkný nákup. Jak jsi spokojena s tím sérem E.L.?
tak normalne, ja sama nevim, zda ta sera maji nejaky zavratny ucinek. ani to uplne necekam. Ale zda se mi celkem prijmne, uz jsem ho kdysi mela. Ted jsem mela aesop, tak at mam po case zmenu.
slniecko , dekuji
slniecko Mne tady doporucili pro dceru Lipobazi repair a je to zazrak. Namazu vecer a rano ma ruce zase krasne hladke. Pres den ji mazu Loccitane a neustale ji pripominam rukavice. Ja pouzivam Loccitane obcas, na ruce tolik netrpim, ale prijde mi, ze se za ty dva roky opravdu zhorsili.
Kalhoty (konečně byly ve slevě) a svetr (nebyl ve slevě, ale dělá mi pěknou hruď :D ).

Lamicka vidíš a tú lipobázu niekde mám, čo som ju dávala malému na ekzém...
paktofonika já vidím pořád původní![]()
Jiná Realita Na to asi pomôže len vymazať cookies
Karoleena vsechno pekny, ale ja bych brala tu bezovou halenku. No jo, ta moje oblibena barva ala "vyzvraceny susenky"...
Odkud ten nakup prosim je?
Luna Oboje je z háemka, halenku mají v H&M appce u těch kalhot jako doporučený zboží, tak jsem ji našla hned, ale je teda zapínáním trochu takovej korzetek a jmenuje se bůhvíproč overal :)

jinx Díky. A s Aesop jsi spokojená?
Kúpila som si krém na ruky a prihodila som aj cleansing oil. (mam ich doma málo že áno
)
Od Nacomi už chcem dlho niektoré veci vyskúšať, ale u nás sa táto kozmetika nepredáva. No a dnes idem okolo nového obchodu zameraného na prírodnú kozmetiku v centre(prilákal ma hneď pretože je fakt veľmi pekne zariadený) no a tam majú od nich skoro všetko. No pekne.

Jiná Realita Na to asi pomôže len vymazať cookies
zkoušela jsem F5, ale bohužel nic... jak se mažou cookies?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články