crazydaisy mít ve skříni schovaneho medvěda chce hodně velkou odvahu. Co je proti tomu nějaká fotka...? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?

Lilly_Ku kabát je moc hezkej... taky jsem po něm koukala, ale přišlo mi zbytečný, kupovat si třetí zimní kabát
711990 díky. Koukám, že na pc ležím, zatímco na mobilu stojím. No tak holt premiéra naležato
.

crazydaisy Paráda
. To je ten se zapínáním, nebo jen s háčkem?
Edge Tady někdo umí nakupovat
.
Já jsem si dnes domů přitáhla boty:
![]()
![]()
Lodičky

Ty Tildy na zavazování se mi na mé noze moc nelíbí, tak jsem vzala hladké, ale váhala jsem ohledně té broušené kůže. A co čert nechtěl? Přijdu domů a na webu jsem je našla i v hladké kůži. Mám dilema, jestli je vyměnit, i z praktických důvodů. Tvarově se mi líbí. Podobné z broušené kůže, jen nižší mám z minulého roku (ano La Socki :-D), tak nevím. ![]()
![]()
whiskas a cizmy pod kolena nie? ![]()
Mne sa pacia tie druhe.
Micuska
ty už jsem nestíhala. Tyto jsem měla ve výdejně, ale neměla jsem čas na další pátrací akci. Ale mám je v hlavě.
whiskas mně se ty hladké líbí víc.
Lilly_Ku pekny kabat.(Ozi,ako Tvoje nove tetovanie?)
moninika Tie druhe su nadherne!
EDIT: Prva fotka sa mi stratila.
Micuska Myslíš ty zavazovací? Ty si každopádně nechám. Ale u těch druhých váhám, které. Na noze jsoz moc hezké, ale hladká kůže je asi praktičtější.
moninika super ![]()
nellielovett Díky, mně také. Ale, když jsem je objednávala, tak neměli moji velikost. Zítra to vyřeším.
moninika Nádhera, zvláště ty první mě uchvacují
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články