Mutziputzi to je fakt sranda jak se ta móda vrací. pamatuju jak v tomhle odjížděl malej bráška na pionýrskej tábor:D
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu Nehorší se ti spíš zrak nebo paměť?))
Mutziputzi nene:-)
viktorka_od splavu Ne hele já radši s pokorou sobě vlastní přijímám kritiku, někdo by mi zas mohl začít analyzovat slovo od slova a myslet to vážně![]()
jinx Já myslela, že nevaříte ![]()
Mutziputzi Jo, já už si taky objednala hromadu triček a kraťasů
Fotky nepřídávám, úplné obyčejné všechno bylo, na lítačku.
brrr Já bych je nechala bejt, ale sleva ze 3 tis. na 8 stovek, to se nedalo!
Mutziputzi Za tu cenu, nekupto! (Osobně mi příjdou pánské, moc světlé, ale to je tak vše, co s tím můžu dělat.) ![]()
brrr Tak pána bych v nich vidět nechtěla, seladon hadr, bílý boty jsou pro mě nutnost, tedy ne kozačky ani lodičky upřesňuji![]()
Skoukla jsem asi milion fotek a videí, tak snad jsem odstín pro sebe trefila dobře.

vanilka jestlli je to odstín ok pro tebe neposoudím, ale jinak dobrý kup, ta rtěnka je moc příjemná, mám ji ráda... moc teda nevydrží, ale s tím se u těchto typů asi ani moc nepočítá... a odstín na obrázku taky moc hezký
nolita vybrala jsem si jí právě kvůli pochvalným recenzím na její olejové složení. Já musím rty pořád mastit, nesnesu rtěnky, co vysušují - a že jich je požehnaně. Od výdrže moc neočekávám, s tím počítám. Odstín by snad měl být v pohodě. Přijde mi, že tahle nude barva by mohla slušet skoro každé nositelce.
vanilka tak to byla rozhodně dobrá volba, tahle fakt nevysušuje...
Mutziputzi Průstřihy a přetočený pásky na bocích mi přijdou, jako by se zaměstnanci uprostřed výroby začali nudit a vměstnali tam nějaké to domácí tvořeníčko.
Isca O-SM-STO-VEK!!
Mutziputzi Asi věděli, proč to slevnili ![]()
Isca Ale pekny sou..kam se na ne hrabe kdejaka Lasocka
a to mně se boty mutzi líbí, osobně bych nešla do bílé, ale to je už každého preference (pokud dobře vidím, tak jsou to plátěnky, na kterých je bílá obecně v pohodě)
vanilka Jo, tuhle rtenku mam moc rada, je fajn. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články