Micuska Dekuju. Zrovna na ty vzorky se velmi tesim, dlouho jsem ted zadne nove vune nezkousela, nemela jsem tolik casu, takze si to hodlam uzit ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Friga Ze by nova parfumaniacka? Znacku vobec nepoznam. Dufam, ze sa podelis o dojmy.
Friga super nakup. A ty saty zavidim, zkousela jsem je a vypadam v nich dokonce dobre, ale proste si je nesmim koupit, stejne jako 100 dalsich.![]()
Luna Preco nie?
Micuska Z rodicaku si nemuzes moc vyskakovat. A od unora bude hur...
tak musim setrit.![]()
Luna Aha, to chapem. Ja ked som bola na materskej tiez som si nic nekupovala. Neboli peniaze a na pieskovisko som nove saty nepotrebovala. Ked som potom nastupila do prace, tak som zistila, ze tam nemam v com chodit. To bol potom financny mazanec.
Luna Ale kupila si si krasny kabat, teraz docitam
.
Mutziputzi Mucino, ty ženská protivná, dneska jsem nestihla výdejnu a ty krásný botičky poslali zpátky do skladu. Určitě za to můžeš, ale zase jsem ušetřila sedumnáct stovek. Tak nevim, jestli ti nemám i poděkovat nebo co...
Micuska Pokud na me vune dostatecne zapusobi, tak se rada o dojmy podelim. Psani o vuni, ktera me nezaujala, mi moc nejde. Pokud budu neco psat, dam to do prislusneho vlakna.
Luna Ja si ty saty zkousela asi pred tremi tydny, ale nekoupila, protoze se nemaji prat. Ale ted byly ve sleve a mne se tak moc libi
. A verim, ze vam slusely. Podle toho, co jsem z vasich prispevku pochytila, mame dost podobnou postavu.
Friga Napodobne, napodobne. O voni ktora sa mi nepaci, nedam ani tuk. Jedine, ze sa mi nepaci. Tak nech ta zo vzoriek zaujme kazda aspon vo forme, paci
.
Luna Jezisek prihodil na dobru kopku. Kabat je nadcasovy, bude ti robit dobru sluzbu par rokov, o tom som presvedcena.
sla jsem do neoluxoru na uplne jinou knihu, kterou podle systemu sice meli, ale ani prodavacka ji nemohla najit, tak jsem si koupila kucharky
a moleskin a nejake italske casopisy

chci jeste tuto, ale tu nemeli a do wf na smichov se mi nechtelo

jinx ty kuchařky maj krásný obaly.
Mutziputzi Mucino, ty ženská protivná, dneska jsem nestihla výdejnu a ty krásný botičky poslali zpátky do skladu. Určitě za to můžeš, ale zase jsem ušetřila sedumnáct stovek. Tak nevim, jestli ti nemám i poděkovat nebo co...
Jednoznačně poděkovat a příště se prosim tebe nejdřív zeptej!![]()
Já dvě podprsenky, třikrát hurá. Netušila jsem, že v Lindexu mají tak širokou škálu velikostí, paráda.
A pak (jinde) tenkou, ale teplou městskou péřovku, slibuju si, že pod ní nebudu muset nosit svetr.
A jsem na sebe pyšná, že jsem odolala dalším slevám a nedotáhla domů mraky šuntů jako obvykle.
Mutziputzi a pane Lorenc,unosím to? ![]()
Gellnerova Teď jo![]()
nellielovett a jeste krasnejsi obsah. Krome receptu a fotek jidel jsou tam i fotky z daneho regionu a povidani o nem a o jidle. Uz jen tim listovat je poteseni
Jeste mam z tehle edice Sicilii, takze dokupuji dalsi.
Až se mě jaro zeptá co jsem dělala v zimě..

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články