Ten smaragdově zelený svetr je ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha Ty jo, máš pravdu vlastně. Beru zpět. Panečku, to je vynález!
Mutziputzi fakt 30 na vše jo? no škoda, já jsem dobrovského dnes v obchoďáku minula, protože normálně tam nechodim, a šla jsem do neoluxoru :-(
na vsechno, nemela jsem aktualne nic vyhlidlyho na cteni, tak slovnik a dva bedekry plus Moleskine diar za tu frontu stal, tak 10 minut cca
barbucha wendulka
Panely budu následně i na kůži...barevné (po spálení červené, po opálení hnědé).
Ty šaty-nešaty se mi jako nápad líbí, akorát to praktické využití mi není jasné (ta černá mi na plavky zrovna nepřipadá
).
jsem o tom “premejslela” a vize je takova, ze to budu nosit pres upnuty midi saty, bude to epesni![]()
Mutziputzi jj to se hodí :-) jsem koukala, že to byla nějaká akce jenom dneska, tak třeba někdy přístě no, jen je funny, že jsem kolem dnes šla a nezašla dovnitř s tím, že stejně půjdu do toho neoluxoru :-)
nolita ja Neoluxor obecne taky radsi, od doby co Dobrovsky usporadal autogramiadu Kajinkovi
tak i subjektivne, ale 30% bylo lakavych;-)
Jinak ja jeste hovezi jazyk, doma jsem to nikdy nemela, ale s krenem to miluju...je mi to ekl, tak na to mam lidi![]()
Tak jsem nakonec neodolala tomu téměř kolektivnímu vlněnému kabátu ![]()

Edge , no mam je tak do pul lytek, mam cca 169, ani nevim presne. Mackave mi nepripadaji, uz jsem je jednou mela a po celem dni mi prisly ok.
nolita Včera byla akce 30% pro členy klubu a dnes pro všechny. Včera mi došla SMS, takže večer, až už v obchodě nebyl nikdo jsme s taťkou vyrazili na nákup.
Odkud je ten spacák prosím?
Mutziputzi já si prosím klidně i soukromé foto toho modelu! nezní to v zásadě špatně ![]()
ice ta taška je nádherná, jak je veliká?
jinx díky za info, až budou dostupné, zkusím je objednat
Edge Tady je na ní odkaz je tam z více stran a jsou tam rozměry. Je na ní dost sleva teď.
Narychlo ve slevě (zapomněla sem si košili) a kdyby to někoho zajímalo, maj už ve slevě můj svetr s chytrou kočkou (bylo tu pár zájemců)
Dočítám zpětně - Ounz děkuji, mně se ten svetr líbil, ale mezitím jsem pořídila mikinu s Mickeymousem, tak to bych té myši teď nemohla udělat, nastěhovat k ní do skříně kočku.
Černá kočka
Kočka je ale inteligentní,nebude se prát..ale teda svetr bude na sezonu max dvě..žádná extra kvalitka, ta investice asi není nutná

Friga Oooo! Tlieskam na trikrat. Zaujimava znacka vzoriek, parfum uzasny a saty su jednoduche a krasne
. Uzivaj si tej nadielky. Perfektny nakup!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články