No,já už sem se časem naučila kápnout si přesně. Ale není to moc user friendly. Ale ten makeup mi za to stoji ,osobně mi žádnej nevyhovoval víc.
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz však mě to právě štve, protože vím, jak je skvělý a chci ho.
vanilka
asi nic není dokonalý no..
vanilka já teda nerada i pumpičku - je to poruchové.
nemám problém si na ruku kápnout přesně tolik, kolik potřebuju, resp. raději míň a přidat. pro mě nej způsob. pumpička nebo klikačka nebo cokoli se mi vždycky pokazily ![]()
Já už vyzkoušela kvanta makeupů a každý jsem vyhodila max v polovině. Nesnesla jsem ten pocit omitnute pleti.
Teď mám ale Ordinary a používám opravdu denně. Mém tedy ten lehký,krycí jsem neriskovala, a jsem naprosto spokojená. Budu kupovat další. Neotipovat (neotypovat?) mi ale odstín a typ pleti přímo v Ordinary,těžko bych si nějaký koupila,nevěděla bych,ktery. Mají jich hodně.
Pak mám ještě krycí tyčinku s houbickou od Maybelline,používám pod oči a na ev pupínky a taky naprostá spokojenost.
Dadoo ten double wear nude teda omítku fakt nedela
Potrefenáhusa ale ja nerikam,ze dela. Mne tak kazdy makeup ale pripadal. Individualni pocity. Racionalni duvody tam nehledat.![]()
Mutziputzi Taky zdravím. Že to ale umíte, něco si odpustit a dál se nezmiňovat! ![]()
Já už vyzkoušela kvanta makeupů a každý jsem vyhodila max v polovině. Nesnesla jsem ten pocit omitnute pleti.
Teď mám ale Ordinary a používám opravdu denně. Mém tedy ten lehký,krycí jsem neriskovala, a jsem naprosto spokojená. Budu kupovat další. Neotipovat (neotypovat?) mi ale odstín a typ pleti přímo v Ordinary,těžko bych si nějaký koupila,nevěděla bych,ktery. Mají jich hodně.
Prosím co je to za make up a kde se dá koupit_
černá káva uplne lehoucky makeup od Ordinary. http://theordinary.com/product/rdn-serum-foundation-10-n-eu-30ml?redir=1
Mne naordinovali odstín 2.0YG . Trefili to přesně ![]()
Koupit buď přímo v Londýně nebo eshop.
Dadoo Aha,
díky.![]()
Ty sprostačko jedna, takhle mě neoprávněně očerňovat:-D!
PS.: Nemáte někdo tip na nějakej online adresář/deník aby se tam mohly vést zápisy abecedně dle jmen?
(je to legrace, radši uvádim, nebo to tady mám zase do 14 dní na zdi):-D
Karja vymysli taky online dennik vo volnom case sama a daj si to patentovat. V tychto casoch to bude zlata bana ![]()
betsey Já to určitě vymyslim, jestli to bude pracovat na bázi Excel mírně pokročilý, kde jsem se svými vědomostmi skončila, tak není problém:-D
Dneska mi dorazily ![]()
Karja úplne si predstavujem tú excelovskú tabuľku s nadpismi stĺpcov: nick - citovaný príspevok - dátum zverejnenia príspevku - dátum, kedy som to vytiahla na dotyčnú ![]()
Vilemina ja na ne dneska cekam
Candance Už je mám obutý :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články