Vilemina vypadaj fakt dobře
Co jste si dnes koupili/y?
uz sestej batoh....jeste nejakej kousek a budu mit na kazdy den v tydnu jeden![]()

Vilemina Díky
, vypadají skvěle. Já nakonec zvolila tu verzi bez tkaniček, protože nosím většinou kalhoty přes boty a tím pádem by zavazování nevyniklo. Jsou pohodlné, že?
711990 Moc pěknej
. Batohy nenosím, ale když tady vidím konkrétní kusy, vždy na chvíli uvažuji, jestli mi náhodou něco nechybí
.
whiskas Velice, jsem fakt spokojená!
whiskas diky:) no ja mam v zive pameti, jak jsem vykrikovala, ze JA bych teda batoh rozhodne NIKDY na zada nevzala :D:D jinak urcite ti batuzek chybi, treba Coccinelle dela krasny kousky:)
whiskas Nechybí, batoh já uznávám jedině k úplně simple oblečení bez bundy nebo kabátu, spíš jako vtip. Jinak stále trvám na tom, že to i ze soudné ženy udělá bláznivku. Cca takhle třeba je to OK.

Mutziputzi jeste hipstri to maj povoleny, nezapomen!
711990 Hipstry já můžu, tak jo![]()
Mutziputzi tak vidis:D
Mutziputzi A burani taky můžou! Mně teda přijde, že bláznivku udělá ze slušný ženský spíš narvaná kabelka notebookem k prasknutí nebo ověšení kabelky a tašky na notebook, do toho ještě nakoupěj svačinu a je to hotový.
Karja No to uz blaznivky jsou, nejlepsi jsou k tomu “znackovy” papirovy tasky se svacou a obedem
Mutziputzi Sem psala, že vždy uvažuji jen chvíli ![]()
. A pak mě zachrání Tvoje poznámka (a podpbné) a jsem zase v klidu, až do fotky dalšího pěkného batohu.
Mutziputzi a že ty značkový papírový tašky s obědem vidím v tramvaji a v práci denně. ![]()
Ještě k makeupům: nedávno jsem zkoušela Smashbox Studio Skin a příjemně mě překvapil. Je o něco méně matný než EL DW, drží celý den, nevysušuje (protože hydratační), příjemně se nanáší, nenaskákaly mi žádné pupence, jen výběr odstínu je poněkud náročnější.
Mutziputzi A když Tě tu vidím, co zázrak LaMer?
whiskas Jsem ho jeste neotevrela, potrebuju vypatlat nacaty![]()
Mutziputzi No, ale já ty papírový tašky taky někdy nosim, když mám plnou kabelku (značky teda jako Lidl, někdy se vytáhnu i na Reserved). Ony v tom totiž pěkně držej ty obědový krabičky a nevyleje se to, já nosim do práce tři chody (snídani, oběd, svačinu:-D).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články