Mutziputzi Chápu. To já bych nevydržela
.
Co jste si dnes koupili/y?
Fakt nevím, tak se ptám - v čem by se měly nosit krabičky s jídlem správně, aby to někoho nepobuřovalo a nevylilo se to do kabelky?
(nenosím, ale kdybych někdy potřebovala
)
@Karja Sorry ja navic strasne nesnasim kolegy co si nosej k obedu gulasek nebo sunkofleky, hrejou si to v mikrovlnce a zamori tim cely patro, ble, u me pochopeni nenajdes ani s papirovkou z COSu![]()
moninika ja mam takovej neoprenovej chlebnicek, ale ted kdyz nad tim premejslim, taky uz to asi neni uplne v mode:D nebo nosim latkovy tasky...

Mutziputzi Musíš povýšit, abys měla celý patro pro sebe ![]()
711990 O tom vím, funkčně asi dobré, ale normálně bych to nenesla, taky bych to do něčeho schovala, ale do čeho... Asi bych použila klasicky Longchampku. ![]()
Isca Tomu neutečeš, kor když nejdou otevrit okna, to je hroznej nesvar tohle ohrejvani, jak ja se musim vzdycky ovladat nezacpat si nos a jenom zadrzet dech))
Mutziputzi A co mají dělat lidi, kteří z nějakého důvodu nechtějí jít na oběd?
Mutziputzi Ale když není času ani chuti se najíst v restauračce, u nás moří chodbu 50 % lidí, předpokládám, že od toho tam ta kuchyňka s mikrovlnkou je, žereme si pak každej v kanceláři.
moninika Já to nacpu do čeho se dá, mám plátěnou, ale radši ty papírové, někdy to i s tim nacpu do kabelky. Asi dvakrát jsem nesla notebook v igelitce Billa:-D, protože nebylo zbytí, ale já to mám kousek, nějakou tour přes celou Prahu metrem bych asi nedala.
Kokoska To nevim, ale moje svoboda konci s nutnosti vdechovat vypary z jejich kolikrat podivnych pokrmu, chapu ze stezovat si mohu tady i na hlavnim nadrazi pripadne a to je vse, snazim se to respektovat![]()
Kokoska Dát si salát ne? Od Uga nebo ze Spencra ať jsme ještě k tomu všemu hladoví:-D.
Mutziputzi Ale my jsme měli na patře jednu pani, která nechodila nikdy do kuchyňky. Nejseš to ty?
Karja No nevim, ty octový zálivky taky nejsou úplně bez zápachu!
Karja Napada me leda z kuchynky mikrovlnku odstraniti, to by mi pomohlo![]()
Karja No dovol, nejsem naka “pani”! Ale spolecnejm kuchynim se teda vyhejbam![]()
Mutziputzi Karja Já většinou pracuju z domova a když není manžel doma, s klidem obědvám jogurt, ale chápu, že se leckomu nechce pořád chodit do hospody nebo do kantýny. Ale chápu i ten odpor k pachům, onehdy jsem nějak kolem oběda musela do kanceláře a někdo si zrovna něco ohříval, fuj teda :D
Mate pracovat na uzavrenym oddeleni jako ja:) sice se bez pipnuti kartou ani nevycuram, ale nesmrdi to tu!
Kokoska Jako na mě onehdá někdo zkoušel nějakou úmluvu, že ne ryba a ne brokolice. Tak brokolici jsem k obědu ještě neměla, ale rybu ohřívám. Smrad jde nejvíc z polotovarů, on si leckdo koupí normálně tu chlazenou hotovku nebo dokonce i mraženou
a takovej oběd z nějakýho buffetu donesenej sebou i nevohřívanej dokáže čichově naložit mnohem víc.
viktorka_od splavu Máme kuchyňku jako samostatnou místnost s oknem i dveřma a nepomohlo to. Ale byl to nějaký ojedinělý případ, nikdy jindy jsem tam žádný puch necítila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články