Kkat dobrej nákup
Co jste si dnes koupili/y?
RoSa na kožené a akožekožené gate som zaťažená, takže závidím. Vyzerá to na super kúpu ![]()

Lamicka já se rozhodla vyzkoušet tu MAC mocha a taky řasenku. A byla jsem dnes na první zkoušce, nechávám si šít hedvábné šaty na léto a vypadaj krásně.

nellielovett tri slova: hodvabne, saty, šiť!!!!!!!!! Vravim BACHA!
zelam ti nech sa vydaria. Tfuj, tfuj, tfuj
Janulik03 už jsem konečný produkt viděla, jen tyto budou mně na míru a lehce upravené. Nebo proč myslíš? Špatně se s tím pracuje?
nellielovett dvakrat som si dala usit a cista hroza. Ale moja chyba, prilis som asi nechcela ranit city krajcirke. ![]()
Podla vysledku by som sama zvladla lepsie. Ale ty mas urcite sikovnejsiu babu. Nechcela som ta zneistit. Len zle spomienky mi naskocili. ![]()
Janulik03 dnes už jsem je měla na sobě a fakt dobrý. Byla jsem dopředu upozorněna, že se mám ozvat, pokud bude nějaký problém a to já bych se zas ozvala, přeci jen za ně nějakou kačku dám. Tak pak dám vědět, jaký bude výsledek.
Janulik03 já si ty tvoje pamatuju![]()
nellielovett Letni hedvabne saty na miru - to zni dobre.
Lamicka tú lícenku mám už dlhšie a som s ňou veľmi spokojná.
Nastává mi klasický zimní zhoršování stavu obličeje, tak jsem objednala Niacinamide+Zinc a rovnou jsem s tím vzala i Sanskrit Saponins, který jsem onehdá nestihla koupit v té Black Friday akci. Neočekávám nic menšího než zázrak!!! :)

Karoleena u mě Niacinamide+Zinc funguje velmi dobře, zázrakem bych to nenazvala, ale účinné to je.. ![]()
Pavlena razorblade No tak fajn, to zní nadějně. Kvůli svým megapórům jsem to koupila hlavně, i ten NIOD čistič má v tomhle ohledu dobrý hodnocení. Používáte ráno nebo večer? A na celej obličej nebo jen problematický oblasti? V hodnocení pár lidí psalo, že to v případě potřeby nanáší i lokálně, když se jim na obličeji objeví něco nepěknýho.
Pavlena zrovna chci objednávat další várku ordinary a je tohle to na tu mastnou pleť a póry? Zatím jsem měla jen KH, bufet a kofein, tak chci zkusit něco víc.
Pouzivam lokalne na zminene pletove nepeknosti.. Krom nich bych mela plet celkem cajk, spis sussi, pory normalni. Vyhovuje mi buffet (to je moje No.1!), HA a Squalan.
Karoleena ja pouzivam rano i vecer na celo, nos a tvare, kde me trapi mastnota nebo pory
Karoleena Ja ten Niacinamide+zinc pouzivam na cely oblicej, jen okolo oci ne. Mam smisenou plet, celo se mi masti hodne. Trpim na bedary hlavne na tvarich a po stranach cela, kdyz jsem zacala tohle serum pouzivat, tak doslo k vyraznemu zlepseni, ted bedary skoro nemam a i pory jsou mensi. (Akne jsem nikdy nemela, jen pro upresneni.) V lete to hodlam zkusit pouzivat i na ramena.
Friga Co jsou beďary, když ne akne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje