A hned za nou moj sused z pravej strany.
Bože ale uuuplne, už mu chýba iba ten štamperlík v ruke. Aaaaa
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas to jsem byla já :-), díky. Já ji mezitím už taky našla, včera měli 36 a 44, teď už nemají žádnou. Nejspíš bych potřebovala 42.
vanilka Tak sleduj, třeba se zase objeví. Je fakt pěkná
.
Kufry. Žvanila jsem o tom už půl roku nejmíň, tak sláva hurá konečně.
Ale jsem sketa a místo oranžovočervené jsem vzala raději "normální" černou a až je budu hledat mezi jinýma, budu nadávat ![]()
Líbí se mi, ale na modelce
. Kdo ví, jak bych v tom vypadala se svými proporcemi já. Obávám se, že selkoidně.
Šla jsem se včera podívat do Lindexu na slevy a nic zajímavýho už tam neměli, zato nová kolekce... :)

Karoleena Mrkváče!
Kokoska Jo! A pas mám skoro pod prsama! :D
Karoleena nová kolekce je úsměvná všude....
když si dáte takhle záložku new now woman v mangu, tak to je, jako bych vytáhla všechny hnusný modely, které jsme vyházely s matkou z jejích mladých let. o zaře nemluvě, tam je to normálně výsměch.
třebas tenhle svetřík...v tom bude vypadat jak idiot úplně každá. mají ho ale dokonce ve více barevných variantách....
Drobná investícia do porcelánu
:

Jiná Realita me teda hodne pobavilo co maji slecny na nohou:-) ale to uz pozoruju nekolik let ze modelky v retezcich maji nejstraslivejsi boty co muzou sehnat:p
Já nějak nestíhám přispívat, tohle jsou nákupy za poslední asi 2 týdny, ty slevy jsou mor...!

a pak ještě tyhle:

a pak ještě tohle, ale musím počkat až mi to přijede z USA, fňuk.

Svetry. Zjistila jsem, že nemám žádný svetr přes hlavu a letos se mi to začalo zase líbit. 

A ještě 

Kkat krása, páči sa mi skoro všetko. Tie posledné dva pulóvre sú odkiaľ, prosím? Aj tá blúzka je skvelá.
sisa.b první dva svetry jsou z Answear značka Vila. Mají je i na Zoot. Fakt jsou moc příjemné, koupila jsem šedý a jak přišel objednala i černý. Poslední svetr je Mango a topy jsou COS. Ty topy jsou teď ve slevě za super cenu, světlý je za 11 euro.
další jakokožený kalhoty - čistě náhodou jsem šla kolem H&M:
poslední kus ve výprodeji, střih džínovej s poutkama na pásek, seděj mi jak prd.el na hrnec, a to vše za krásnou cenu 250 káčé ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje