Potrefenáhusa Líbí se mi tenhle. Já chci něco na jaro do práce, co si budu moc vzít pohodlně na kolo.
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa lepard je boží
já mám pro tyhlety kousky až slabost..i svetr Sweet Potato do toho zapadá, já sem děsně ráda, že nejsem jediná ‘neotřelá’ na ulici ![]()
Boty, ale nejsou stříbrné. ![]()

Lama_z_Lana ja si kdysi koupila stribrnou kabelku a nikdy jsem si ji nevzala.. zajimavy ze u bot mi to nevadi (mela jsem tehdy stribrny baleriny, skoda ze uz se rozpadly:-)
viktorka_od splavu S tím bych asi problém neměla, ho vynosit. Stejnak chodím nejvíc v černý, šedý, tmavě modrý, béžový a dalších neutrálních barvách a bez vzoru. Zatím ho mám v záložce. čekám, jestli nebojevím něco lepšího, čím se obdarovat k blížícímu se svátku.
Lama_z_Lana Já ti dam vynosit!![]()
Mutziputzi Ale zas nedavám na stromek baňky!
Lama_z_Lana Zlatý baňky..
![]()
Mutziputzi unosit dobrý?
moora asi tak tisíckrát :-D
Dobře, tak já budu vynášet už jen smetí ![]()
lo, člověk tu dva dny není a pak neví, v kterém vlákně se dřív válet smíchy ![]()
Potrefenáhusa A hele Kate Moss před tejdnem![]()

Mutziputzi a nese si obed v krabickach v papirovym pytliku!:-))
viktorka_od splavu Má narozeniny prosim tě, styl "účetní se nese voběd na vohřátí do mikrovlnky" ještě mezi trendy neproniknul...i když to tak vypadá, to uznávam!!![]()
Mutziputzi to prijde![]()
Mutziputzi ten její vypadá dost jak vopravdickej
jinak jak jsem psala, tak já se v tý kabince v háemku byla primárně vyfotit cestou od holiče a prej takový:

Potrefenáhusa Hele já mam kamarádky, který šokujou i boyfriend džíny, já už tyhle nevyžádaný komentáře filtruju![]()
Někdo tady sháněl černou sukni COS, Mají 36.

dotaz: má cenu jít v Praze do COSu? je tam ještě něco ve slevách? větší velikosti...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje