Karoleena souhlasim s Pavlena ... nia+zinc uz povazuju zabzaklad svy pece, bez niz se neobejdu. Tak krasne neviditelny pory jsem nikdy predtim nemela :)
jak to myslis, neviditelny pory?????? jakoze jen bolavy nebo to zmensi i klasiku?
Karoleena souhlasim s Pavlena ... nia+zinc uz povazuju zabzaklad svy pece, bez niz se neobejdu. Tak krasne neviditelny pory jsem nikdy predtim nemela :)
jak to myslis, neviditelny pory?????? jakoze jen bolavy nebo to zmensi i klasiku?
martek01 na nose a trochu na tvarich jsem mivala jakoby rozsireny pory (obcas jsem to musela vymackavat), za posledni cca rok, co ten zimc+nia pouzivam, jsem nic vymackavat nemusela :D fakt jsem za tu dobu se svym nosem spokojena :)
razorblade objednam. sera i krem dochazi, tak pridam do kosiku tohle
Sweet Potato Mne dermatolozka v puberte rikala, ze mam problematickou plet, ale akne to jeste neni. To je pry az, kdyz toho je hodne a je to zanicene. Ja jsem vzdycky mela tech bedaru jen nekolik (nekdy vic, nekdy min), vzdycky to byly jednotlive oddelene bedary, zadne plochy, po menstruaci zmizely a po ovulaci se zase vyskytly jine. Proste to vypadalo blbe v tu chvili, jizvy nemam a cca tyden v mesici jsem byla bez bedaru. Ta dermatolozka rikala, ze staci jen cistit, ze to prejde s koncem puberty, coz se teda nestalo ![]()
Friga Aha, rozumím. Je fakt, že i v pokročilém věku mi výjimečně něco vypučí a vůbec by mne nenapadlo říkat tomu akné.
Pavlena boty se mi teda moc nelibi, ja spis frcim na mirne dospicata, ale ta cerna bluza je moc hezka! Odkud je?
last.night cerna bluzka je ve skutecnosti kardigan z Massimo Dutti. Ale ten material je teda priserny, vetsina viskoza a je to kousavy jako blazen... Ale vypada to hezky, ty nabirany rukavy jsou dobry detail.
Pavlena hm, skoda... na obrazku vypada fakt hezky.
Předchozí dosluhují. Vagabond Amina na eobuvi ve slevě.

Zakázala sem si, ale asi neodolam!
Mutziputzi kde to maji?
Mutziputzi Ktery je na obrazku? holcici? google mi to nehaze. Se mi libi, ale na tom obrazku od tebe vypada lip jak na webu, tak bych koupila podle toho
Mutziputzi no neke!
přestávám tu skoro být osoba s nejpraštěnějšími oděvy
ale je fakt dobrý.
Mutziputzi Noootak ho mam teda, ne damsky, ale klasicky, trochu vetsi, oversized bude myslim cajk. Teda ale ty me stojis prachy ![]()
![]()
0zero7 Já nakonec taky, podle fotky jsem ho taky nenašla, já doufam že to nebude hadr na podlahu!
Mutziputzi muzes za to!!! Ktery jsi objednala? Strih myslim
0zero7 Premium fit mens, bílý, kulatej výstřih...tak na spaní kdyžtak bude příjemný taky!![]()
Mutziputzi saaakrys, ja mam to klasicky, hele a na tom obrazku co jsi postla je pansky nebo nevime?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.