Friga Třeba ji ještě ušijí i v jiné barvě...Nádherně se nesla :-).
Co jste si dnes koupili/y?
Včera jarní kabát a nějaké košile v různých barvách (bílá, modrá, bílomodrý proužek). A něco na lyže...

Jiná Realita já to používám na dlouhých strekach, třeba do Slovinska. Na D1 to v těch zuzenich nefunguje. Ale SMax má dva stavy, nejdřív zoranzovi a vibrace přijdou až pak. Já jezdím dost u středové čáry, muže to otravovalo víc, ale on je na můj vkus pořad v pangejtu.
Nebo ještě se hodinna dobre, ale úzké silnici bez středového pruhu, ale se výraznými krajními pruhy hned na hraně asfaltu. abych věděla, ze jsem pořad bezpečně na silnici
Šaty

Dlhú mikinu

paktofonika Pekný nákup. A tie vesmírne šaty by som chcela na Tebe vidieť
moonlight pekná košeľa i kabát.Mozem vedieť,odkiaľ je košeľa a či príliš presvitá?Nejaká nová by sa mi totiž hodila.
moonlight pekná košeľa i kabát.Mozem vedieť,odkiaľ je košeľa a či príliš presvitá?Nejaká nová by sa mi totiž hodila.
Jsou to Gant, pevný materiál, určitě neprosvítají.
moonlight vďaka
paktofonika Nákupy vypadají dobře, hlavně šaty COS. Pro mě bohužel, když má něco zavazování v pase, tak je no-go. Takže závidím ![]()
paktofonika ja sa nákupom vyhýbam,kým sa nedám do poriadku.Nejak sa mi zmenšili takmer všetky nohavice ![]()
viktorka_od splavu zas take hory to nie su. Nornalka dedina a dochadzam do mesta. Dokonca odkedy maju istatni okrem syna automat, tak si ani nevymienam auto s nimi. Neviem preco, ale automat ma nelaka, aj ked kazdy tvrdi, ze kto skusi, ten si oblubi.
paktofonika Ja ti ty saty tak zavidim, ja jsem je opet prosvihla, stejne jako ty krasny v cos s tim vystrihem na zadech.
Jiná Realita Na dálnici jo.
dneska jsem si koupila

a účet posílám 999 , protože tu vykřikovala něco o tom, že v COS plno pěknejch věcí
pak jsem si nekoupila

a doufám, že tam na mě do vejplaty počkaj
moora A měla jsem pravdu, viď?
Jestli pujdeš v úterý na sraz, vem si je na sebe, jeste jsem je na nikom neviděla
.
a doufám, že tam na mě do vejplaty počkaj
Tak a práve som prekonala averziu k poplatkom na vrátenie...
....a tiež dúfam, že tam do výplaty počkajú ![]()
999 Když tu všechny tu barvu zavrhujete, je aspoň šance, že tam na mne počká!
Že já sem lezu
Tak mi,vážené prosím prozraďte,jak sedí velikosti v COS
větší, menší, akorát ...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje