Jak já vám, všem plošticím, zavidim.. si nedovedete ani představit! ![]()
![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ginevra Tak štolu jsem v životě neslysela. A že se v oboru pohybuji poměrně dlouho. I mi uniká smysl,protože se štolou to nemá nic společného. Zajímavé
Že bych to měla ze slovenštiny?
Každopádně je štola/štóla něco užšího a dlouhého ať už je to podzemní štola, pruh látky kněžského roucha, ubrusu a odtud i pečiva podlouhlého tvaru. Spojitost to určitě má.
JankaM Jak píše Dadoo , šaty kupuji občas v Lindexu takové ty rovné střihy. Šaty prostřižené v pase a prsní záševky jsou problém.
A taky délka. V F&F mi nejvíc sedí pouzdrový střih. Když mi šaty plandají v pase, nemám problém si vyrobit záševky. Taky mám pocit, že v té velké velikosti mají občas ty šaty delší.
Jinak vím, že v Next mají sekci tall, ale ještě jsem neměla odvahu si objednat.
PS: Liberec opraven na Lindex. ![]()
Nechala jsem ji tam, kvůli barvě, ale jinak je krásná... COS ![]()

Dnes nieco pre seba i pre Lily

Plus masaz s bankovanim-trochu odmeny nezaskodi.
pecka a už jste na masáži s baňkováním byla? (bolí to jak prase, to bych si za odměnu teda nedala
)
Jiná Realita ano,bola.No sado -maso,zas budem sama modrina
ale tak najprv mam klasicku masaz a potom sa dam zlikvidovat bankami
moninika Ty saty jsou vazne nadherny, Karen Millen mam rada, mivaj to krasne vypracovany a pekny materialy - jediny, co jim zazlivam, ze si u nich musim kupovat o velikost vetsi nez normalne.
Ale zda se mi, ze taky sijou spis na ty min obdareny, protoze mne to sedi dobre. ![]()
Sviecku. 
Náhodou jsem se ocitla odpoledne poblíž Zary, tak jsem šla obhlédnout šaty, o kterých už delší dobu uvažuju a koupila jsem je. Možná u nich zašiju ten rozparek a když seženu vhodnou brož, sepnu je pod krkem a budu se v nich cítit komfortněji a míň odhalená a hezky vyniknou rukávy.![]()
A tašku na jídlo do auta na delší cesty.

moninika tie saty som pozerala aj ja, ale nevzala som ich. Taska je pekna, tiez by sa mi hodila do kufra auta na nakupy.
moninika tie saty vyzeraju zaujimavo ![]()
Janulik03 Já mám s Reisenthelem dobrou zkušenost, nákupních tašek mám od nich více i vozík, ten jsme jeden čas používali celkem dost. Tuto tašku jsem vzala na sváču na cesty dovnitř auta, na nákupy ne. Už jsem měla dost toho, jak jsme za jízdy hledali v hluboké tašce, tady to bude přehledné. S novým autem chci zavést pořádek ![]()
moninika Ty šaty se mi líbí :-).
A líbí se mi i ty vínové Karen Millen, ale nevím, jak je to tam s velikostí...
. Ty jsi psala, že tam máš 14, čemu to odpovídá třeba v Zaře? Dík :-).
999 V Zaře mám šaty L.
Já doufám, že mi ty šaty KM budou. Mám doma jedny 12 a jsou mi těsnější a líp se cítím v jiných 14, tak snad sednou.
Ty krajkové se mi už delší dobu líbily a teď jsem je viděla na Noře Fridrichové ve 168 hodin a bylo rozhodnuto. Ostatně ona podle mě nosí často KM.
moninika Díky. Asi si zkusím v Praze nějaké jejich šaty zkusit, třeba tam na mě počkají. Na ty krajkové jsem zvědavá, pak dej určitě fotku :-).
moninika a nove auto uz mas doma? Ake????
Janulik03 Ta je krásná ![]()
Janulik03 Máme a je úžasný
. Dlouho jsem vybírali a nakonec vybrali to s největším kufrem a 7mi sedačkami. Dcera prohlásila, že jsme koupili autobus. Máme tam z vybavení skoro všechno co šlo objednat, takže super, hlavně automat a já po 20-ti letech se začínám zase učit řídit. ![]()
Favoritem bylo dlouho Volvo, ale pro naše potřeby bylo malé...

moninika parada
nech sa vam dobre jazdi. Ja este automatu odolavam ako jedina z rodiny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje