@Friga Dadoo
Jà to znám pod názvem štola.
@Friga Dadoo
Jà to znám pod názvem štola.
Karja Pozerám že ten Enter predáva Zoot. Ktorý presne si si vybrala, a ako sa volá ten švédsky eshop? Potrebujem batoh a neviem sa rozhodnúť čo kúpiť. Kanken a Hershel na každom rohu....
paktofonika Ja jsem se koukala vylozene na ten oficialni enter shop uz nekdy mezi svatky, fakt si myslim, ze tam na 98procent zasilaji do cech I na oslovensko. Ale kdyz jsem to rozklikavala vcera, tak levneji vyjdou asi jen ty zlevnene, mrkni na to. Mne se libil takovy s jednou prazkou, vinovy. Ta barevna kombinace uz tam asi neni :-/.
Jsem fakt zvědavá, jak budou sedět...

Ginevra Tak štolu jsem v životě neslysela. A že se v oboru pohybuji poměrně dlouho. I mi uniká smysl,protože se štolou to nemá nic společného. Zajímavé ![]()
Šál nebo šála je zcela běžné a standardne pouzivane pojmenování.
Ještě bych mohla přidat ubrus zvaný ."tabs",což je velikost menší než napron, 40x40 cm,používá se stejne.
Ještě menší jsou pak už ubrousky, servítky, 30x30 a méně.
moninika ty vinove .. ach. Odkud?
Dadoo Karen Millen, ale na jejich e-shopu jsem brala poslední. Třeba budou i jinde ![]()
moninika Dík, už jsem je poslala dceři. Na Karen Millen jsem je už našla, ale právě.. už nejsou v 10. Ale dceři by možná byla i ta 8.
Ale, jak ji znám... jsou na ni málo černé. Nicméně, ten střih je senzační!
Fakt jsou parádní! Díky.
Dadoo Tak to máte hodně drobounkou dceru. Já brala podle šatů, co už mám doma, 14 ![]()
moninika Jo, ona je útlá, ale tvarovaná. Obvykle jí pak věci nejsou přes prsa, ale musí se to vyzkoušet. Někdy to sedne.
Neděste se nad svou velikostí. Je to krásná velikost krásné ženy ![]()
Ovšem.. ted mi došlo, že já jsem tím pádem tedy ještě o dvě velikosti krásnější ![]()
![]()
Prave jsem si koupila masaz na dnes odpoledne, volnej termin, jupi!
Bledule Přidávám se k velkým kráskám. Když jsem doma sama tak jsem objednala mnoho šatů, jsem zvědavá jestli něco vůbec sedne. Kde prosím kupujete šaty větších velikostí (hlavně nahoře)? Pokud možno obchody dostupné zde v ČR.
JankaM Já tak nějak různě. Ale těžko. Protože obvykle když nahoře sedí dobře, dole je to velké.
Ale chodím, nahlížím a zkouším a občas něco klapne. Lindex,tam asi poslední dobou nejvíc , FaF. Záleží na střihu. Stejně nejvíc asi eshopy - Violeta od Manga, House of Fraser, občas něco od George, Next..
Jo, dobré je Bravissimo, protože tam se dají koupit šaty dobře padnoucí přes prsa.
Choose a curvy size based on how much extra room you need for your boobs...
If you sometimes find it difficult to find a good fit with tops and dresses (particularly if they are made of woven or non-stretchy fabrics) because they pull a little bit across your bust.
REALLY CURVY
If you tend to go up one dress size to get tops and dresses that fit you well across your bust.
SUPER CURVY
If you always have to go up at least one dress size, usually two, to get clothes that fit properl
Dadoo Děkuji. Jsem vysoká, ještě bych k tomu všemu potřebovala i velikosti prodloužené, jinak mám pas pod prsama.
Dadoo Ja bych zas potrebovala, aby se zacal vyrabet strih satu SUPER FLAT ![]()
Luna ja taky, jak maj saty prsni zasevky, muzu na ne zapomenout :D
Luna mně teda přijde, že poslední dobou se všechno šije na super flat, protože já jsem (jenom normálně) flat, a často do toho hrudník nenarvu
resp. mám z něj úplnou placku.
Luna Povedala by som že väčšina oblečenia v tejto dobe je na super flat hrudník.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.