moninika je uzasny a hlavne v zime vsechny ty vyhrivany zalezitosti a jeste mne hrozne bavi ty zatacejici svetla. at se vam s nim dobre jezdi. akorat brzo oslavime dva roky a jak je siroke, parkovani sice zvladam, ale porad se citim nejiste v uzkych ulickach a nevejdu se do tech zuzenych levych pruhu na dalnici.
Co jste si dnes koupili/y?
Sukni v Zara, jen ten vršek k ní nemohu trefit. Představa je jednoduché černé projmuté blůzy do V, zatím se musím spokojit s elastickým trikem
Možná ten rozparek mírně sešít.
moninika , pěkné auto, opravdu. Denně v naší ulici, kde je průjezd zakázán, musim jet krokem kolem parkujícího SUV, protože se tam s Octavií téměř nevejdu, nerada vedle těchto aut parkuji, mám tak trochu obavu, že to správně nevycouvají
, tolik pohled z druhé strany barikády![]()
zdensy tak ja nevim, poprve je SMAX MPV, SUV urcite ne a je od octavie sirsi o 10cm. to udela vetsi problem, pokud nekdo neumi zaparkovat.
moninika coze, toto maji v Zare, jo? se budu muset podivat ... :-)
a jinak ty krajkove saty i ty cervene od KM fakt hezke!
999 Mně se zdá, že šaty v KM jsou poměrně úzké přes hrudník, celkově jsou menší než např. Zara, COS.
whiskas Ještě menší než COS? Tak to asi ušetřím...
999 Asi dost záleží na střihu, ale když jsem si zkoušela šaty na tělo, tak jsem velikost 8 ani nedopla (já tedy přes záda
). Respektive, zapnout šly, ale dýchat a hýbat se v nich, by už byl docela problém
.
whiskas Půjdu si do KM nějaké vyzkoušet...:-).
999 Ta sukně COS je nádherná, škoda té barvy :-(.
whiskas ja tu práve nad tou farbou slintám....![]()
continuity Jo, vyhřívaný sedačky, konec škrábání oken...![]()
zdensy je mohutný, taky mám strach jak budu zvládat úzké uličky a že jich tu je plno. Trvala jsem ale na přední, zadní kameře, senzorech vzadu i vpředu a parkovacím asistentu, který zaparkuje sám, jsou tam všemožný asistenty na hlídání pruhů a zastavení před chodcem, tak to to trošku ulehčí...
A super hračka je paměť na sedačky. Líbí se mi jak sednu po manželovi, zapnu si svůj program a začne se mi sama štelovat sedačka ![]()
moninika , program na polohování sedačky je úžasná vychytávka![]()
moninika , program na polohování sedačky je úžasná vychytávka
jj kdyz jsem to videla poprve tak jsem cucela jako blazen:-)) genialni vynalez. zas takovy ty hlidace vseho (pruhu apod) fakt nemusim, otravny. nastesti mam vozitko ted uplne “hloupy” ale bez vyhrivani to bych se fakt neobesla:-)
Janulik03 automat je super na popojizdeni po meste ale ty jezdis nekam do hor zejo? to raci manual
slniecko aj mne sa tá farba páči
Ale už som si zakázala na COS pozerať ![]()
jj kdyz jsem to videla poprve tak jsem cucela jako blazen:-)) genialni vynalez. zas takovy ty hlidace vseho (pruhu apod) fakt nemusim, otravny. nastesti mam vozitko ted uplne “hloupy” ale bez vyhrivani to bych se fakt neobesla:-)
Janulik03 automat je super na popojizdeni po meste ale ty jezdis nekam do hor zejo? to raci manual
genialni vynalez je polohovaci kreslo u kadernika kdyz myje hlavu.
Driv sem trpela jako kun a myslela,ze tu vyvracenou hlavu uz nedam nikdy zpet.
viktorka_od splavu většina těch hlidacu jde vypnout. Akorát hlídání vzdálenosti od vozidla před ne, ale já to kvituji, muž nebyl typicky lepič, ale na můj vkus byl občas příliš blizko. Teď ho hlídá auto a nemusím se s nim hádat já.![]()
999 Tuhle sukni jsem taky nekoupila kvuli barve. Ma nadherny strih, mrzelo me, ze nemaji vic barevnych variant.
continuity Přesně ![]()
moninika a hlídání pruhů využíváte? já jsem to musela vypnout, protože jednak u nás stejně polovina pruhů není namalovaná, tak to nemá moc smysl, druhak stačilo se k pruhu přiblížit (ne na něj najet), třeba v zatáčce, když v protisměru jel chudáček, kteřý přesahoval do mého pruhu, a ono to pustilo vibrace volantu a navíc lehce tuhlo řízení. strašná otrava.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje

Možná ten rozparek mírně sešít.