DM otevřelo v tichosti eshop koukám
Co jste si dnes koupili/y?
jajkaz Ty první boty. ![]()
whiskas Já mívám něco mezi S a M. Modré mám M, khaki S. V Esprit nakupuju hlavně online, řídím se podle popisu u modelky , většinou se trefím. Ty khaki mají ještě v pudrové růžové , ty se mi taky líbí, ale ta barva není pro mě.
Lamicka Děkuju
. Všimla jsem si, že u vybraných modelů se zobrazilo, že nejsou na prodejně dostupné. A opravdu skvělý nákup, pěkné střihy a obě barvy jsou i mé oblíbené.
Tak už mam třetí, úplně ty samý, pokaždý jsem je vyhodila páč mi praskla ta guma přes patu, pokaždý ani ne po půl roce...no třetí mam no, už jsem mohla mít ty Yeezy kdyby se daly sehnat!

Mutziputzi Praskla guma přes patu? Teď jsem je dostala jako dárek z Austrálie ![]()
crossbody kabelku..

jajkaz Stiny jsou Chanel? Jestli jo, tak jsem v zivote slevu na Chanel nepotkala, davaji si hodne zalezet na tom, aby vse bylo vzdy za plnou cenu, tak to me prekvapuje.
Sako, černej top a krém. Byla sem celkem ve třech douglasch a dostal vzorek krému je zřejmě něco naprosto nemožnýho..

Edit: možná je to spíš blazer než sako..
Dnešní nákup. Já mám ty šaty pod kolena.
jajkaz Stiny jsou Chanel? Jestli jo, tak jsem v zivote slevu na Chanel nepotkala, davaji si hodne zalezet na tom, aby vse bylo vzdy za plnou cenu, tak to me prekvapuje.
Jj, je to Chanel! Je to odstin 208, ktery uz se asi normalne neprodava, ale meli je uplne novy a nepouzity ve Winners! Daji se tam objevit dobry klenoty, takze fakt 50% dolu ![]()
jajkaz Aha, tak Chanel jsem ve Winners v zivote nepotkala, prekvapko teda. Ja tam obcas mrknu na peci o plet, ale musis si hlidat dobu spotreby. Vetsinou vali Arden a spol, ale obcas maji i fajn veci. Nejvic tam asi kupuju ponozky a obcas veci do fitka.
Myslela jsem, ze jste zpet v CZ. Kde residujes ted, jestli to neni tajemstvi?
Batoh. A vypadá to, že na druhý pokus to snad vyšlo. První, který jsem objedala, nebyl ono a vrátila jsem ho.
0zero7 To ja prave do minulyho tydne taky ne. Fakt je to dost o nahode, kdy jsou zasobeny. Peci o plet bych si tam ale prave nelajskla - at uz kvuli dobe spotreby nebo skladovacim podminkam.. A to tam ted meli dost veci od Clarins ci Shiseido. Osobne tam chodim taky na ponozky, obcas maji supr kasmirovy/vlneny svetry a nebo veci do kuchyne a na vareni jsou dobry ![]()
Ohledne mista pobytu napisu do zpravy.

První pro dceru, druhou pro sebe.
A chtěla bych se zeptat - ošetřujete/impregnujete kožené kabelky něčím? U černé bych to tak neřešila a natřela ji nějakým běžným přípravkem, který používám na ty starší, ale tohle je ta "divná" zelená o které jste psaly v Poradně a mám obavu, aby neztmavla nebo nezflekatěla.
Mirka ta furla je hezká, super barva!
Mirka Krásná kabelka, i když zelenou moc nemusím, tak tahle se mně líbí moc.
Jo a já všechny kožené kabelky impregnuji Waterstop od Collonil ( myslím, že ho mívá Baťa ), chrání před UV zářením a zabraňuje vybledávání barvy, je vhodný na všechny typy usní, i třeba na goretexové materiály, takže širší využití v domácnosti.
Tak já teda o impregnaci kabelky slyším poprvé
U nás v rodině to nikdy nikdo nedělal, zase nová informace...
Mirka zelena je krásná. A čistím a vyživuju něčím od Salmandru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje