Vagabond Zoe ve třetí barvě ![]()

Vagabond Zoe ve třetí barvě ![]()

999 tvoje stranka, co sis koupila? a nerikej, ze nic ![]()
jinx presne to isté ma napadlo
Sweet Potato Díky! Světlá by se mi taky líbila, ale i já jsem čuník a hlavně pracuju u klientů. Občas nás posadí bezmála do sklepa, šanony z archivu (nesnáším prach) a kabelka leží někde pod stolem na zemi ... to se fakt nedá. Měla jsem béžovou, naštěstí levnou, nekoženou a byla samá šmouha včetně stop po laku na nehty.
999 Diskuse došla na Vaši stránku, 999, takže honem nakupovat ![]()
Zu Díky, asi jsem si na tom vedeni fakt stála...:-).

Koupila jsem si v Zaře ty slim boyfriendy, už někdy na podzim jsem si je nevzala, že mi neseděj, teď jsem si je nakonec koupila mírně váhajíc - a doma se nějak podle mě dotvarovaly a jsou úplně super.
A ještě kytičkovaný povlečení k MDŽ (
), válí se v něm Goliášek v chlupáčích (tuze rád pomáhá převlíkat postel)
999 Aj, ten poslední model bude podle mě hrozně neslušivý....Teda soudím podle sebe:-) Ty předchozí jsou ale dost dobré.
Gatita Ta sukně je absolutně nádherná :-). Až mě štve, že jsem jí ségře našla a už mi bude blbý si ji koupit...
Gatita ta sukně? Mně akorát přijde, že jí je velká a má ji moc spadlou na bocích, jinak mi přijde super.
Zarinya Všechno si koupila :-). Ty šaty jsou další varianta kolektivních a ten výstřih je super. Ségra je malinká, ale i tak jí sluší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.