moninika je to jak s botama. Ty kožený taky potřebují péči.
Co jste si dnes koupili/y?
Mirka zajímavá barva, nevšední, pěkná kabelka
Kabelky taky neimpregnuju, vsechny drzi barvu a vypadaji leta dobre i bez pece
Tulipe Už jsem se lekla že jsem jediná, já některý i peru v pračce!![]()
Ja taky kabelky neimpregnuju. Na kozenou gucci se mi nejak dostal make up, tak jsem ji odlicila pletovym mlekem (dobre pro mou kuzi, dobre i pro gucciho
), ale to byla jednorazovka.
Tak jsem si zkoušela představit, jak se ti na kabelku dostal makeup - že ty se s nima mazlíš ? ![]()
Samantha ja sama nevim. Byl to takovy koncetrovany flicek, vypadalo to, jakoby na to kapnul primo z lahvicky, coz neni mozne. Jsem zvykla licit se v koupelne a tam jsem kabelku nikdy nemela.
jinx Mohlo to byť na nákupe. Napr. v Sephore.
Díky všem, prostě jsem musela mít zelenou
.
Taky jsem nikdy kabelky neopečovávala, ale moje oblíbená černá začíná být ošoupaná a když ji ošetřím nemastným neutrálním krémem na kůži, tak se jí sjednotí barva a dá se ještě nosit. Jenomže podle bot vím, že kůže po impregnaci často tmavne a to fakt nechci. Chtěla jsem jí trochu dopřát
.
Mirka Ta se povedla, já osobně mám zelenou hodně ráda. ![]()
whiskas Díky! Od Tebe, majitelky extra kritického oka, to potěší. Nemám v šatníku modrou, takže bude dost univerzální.
Mirka
to mám tedy nálepku ....
Já bych zelenou (zvláště tento odstín) klidně kombinovala i s tmavě modrou.
whiskas Nemyslela jsem to zle.
Nevím, jestli by to šlo s nějakou modrou, je to olivová, šalvějová ... prostě teplá zelená. V reálu jsem viděla krásné tmavozelené s modrým podtónem, ale tu barvu jsem nechtěla, byť je krásná. Nepůjde k červené, tyrkysové, ale k šedé, hnědé, černé, béžové - a ty nosím nejvíc - bude dobrá.
Mirka Já vím, také to zle neberu
.
Zelenou je třeba vidět naživo, každopádně, je krásná. Ve Furle jsem nebyla už dlouho, teď jsi mě nalákala
. A užij si ji, doufám, že jí někdy vyfotíš s nějakým outfitem
.
Mirka Zní ideálně. Já mám ze starší kolekce podobný model, ale v saffiano kůži a černou. Ale ráda bych klasickou kůži a hlavně jinou barvu. Tímto ti zároveň děkuji za tip
.
whiskas Černá mi ještě dosluhuje a safiano jsem nechtěla, to je úprava daleko od přírodní kůže a taška je většinou dost těžká. Mmch mě překvapilo, že je lehká, ta moje Buffelka, to je jak vláčet kus vola
. Tak okoukni, za to nic nedáš.
Mirka Já už bych saffiano také nechtěla. Tak zkusila jsem ... K dobru jí přičítám, že je opravdu nezničitelná
.
Mirka Já jsem světlé kabelky naimpregnovala. Jsem čuník, tak jsem si říkala, že tím aspoň trochu oddálím neodvratné.
PS: krásná barva
Stačila jedna dnešní krátka zkouška v Ingredients, okamžitě jsem se zamilovala a odešla rovnou s ním
.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje