Tak ten koláč..

Tak ten koláč..

Jadne dusila hovězí na kaparach, neměla jsem.na to čas, tak jsem to pozdě vyndala z papinaku. Sice se to rozvarilo, ale bylo to strašné dobrý.
Zítra asi sekaná.
A mám krůtí prsa ( díky Penny!), to udusim nekdy na feniklu.
continuity chm říkáš strašně dobrý? já mám nachystanou kližku že budu dusit na nějakým pivním speciálu, co jsem omylem koupila a nechutná. kapary ovšem taky mám.. byl by recept?
pajšl se povedl a zítra budou pečený žebra:-)
viktorka_od splavu já to teda dělám ze zadního. Opražíš cibulku dohněda, vrznes tam kapary ( já dávám tu skleničku na 2x), podlejes a zavres do papinaku. Až to je mekky, zavaris jisku a je to.
continuity a já na tom hledala nějakou složitost. díky
Triss Tahle velká balení jsem si musela vyfotit![]()

continuity taky sekaná jo? ![]()
Na dnešek jsem naplánovala spenatovo hráškové placičky. Neměli čerstvý špenát, vzala jsem polníček. Ale teď jsem znejistela, jestli je to dobrý nápad. Polníček jsem nikdy tepelně nezpracovavala. Co myslíte? Nebude to hnusny?
Jsem se vždycky smála vtipům s Babicou a už to mastíme jako on ![]()
![]()
notna Já bych se bála, že bude.
notna já polníček beru jako salát, to bych se trochu bála..
Tak ten koláč..
aaa já to miluju, tuhle "netynku", jak říká babička, s rybízem nejvíc!!
Ounz Sweet Potato Díky, nebudu riskovat, bude hrášková polévka s bagetou.
Ještě mě teda napadlo nahradit špenát kopřivou ![]()
Ale ne, bude polévka.
notna Já bych se asi úplně nebála, ale stejně bych ho raději použila čersvý. Mmch, já ho včera zamíchala dětem do vařených brambor a bylo to strašně dobrý!!!
Aranel netynka? to vůbec neznám :)
Ounz No. Kynutý - tvaroh - ovoce - drobenka. Nejčastějc rybíz nebo borůvky, ale myslím to bylo občas i se švestkama, nebo dokonce s povidlama.
Aranel to je zajímavý, tenhle název je pro mě novinka :) díky za vysvětlení..
Aranel Znám název metýnka, ale to je něco úplně jiného.
Edit: i když teď koukám, že vyhledavač pod metýnkou nabízí právě tyhle drobenkové
Garfie S bramborami to muselo být fajn, zůstal asi křupavý. Ale tohle se musí upéct nebo osmažit. Asi riskovat nebudu.
notna Já myslím, že hrášková s bagetou bude fajn! :-)
Sweet Potato metýnka.je u nas drobenka;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.