notna jinak na rohlíky budou určitě někde videa, ale základní tip, z kola trojuhelníky a smotat od základny ke špičce, a pak ještě několikrát poválet smotaný, a na plech špičkou dospod, nerozmotají se pak při pečení..
Jídlo a vaření
Ounz Díky za rady, budu experimentovat. mám troubu v kamnech na dřevo, tam se to dá rozpálit hodně.
notna Ja mam jen tech 250°C a sazim pizzu na rozpaleny plech. Kdyz jsme rekonstuovali, tak muz chtel i troubu na pizzu, mne to prislo zbytecne, ze doma pizzu delat nebudu...
notna Díky. Původně byly v plánu právě rohlíky, ale ty pletýnky mi přišly jednodušší.
OunzTrojúhelníky z kola to byly, ale každý pes jiná ves
Jsem to pak kvůli pečení na plechu přehazovala podle velikosti, aby na jednom byly alespoň přibližně stejně velké.
notna to se poddá :)
continuity Dětičky dělaly včera podle kuchaťky pro dceru.
A dnes podle ní upekly buchty, chluby chlub![]()

Ounz jj prostredky vyndavam, ale podle me je to placebo:D
viktorka_od splavu ja mela bezmlecnou:) ale jo no
Ounz Budu muset trénovat :-)
continuity Video jsem si ani nepustila, jen přečetla recept. Napravím to. Kamna jsou super. Původně jsem chtěla kachlová, nakonec mám litinová a jsem s nimi moc spokojená. Na vytápění, vaření a pečení super, ale ten binec! Nejdřív ze dřeva, které se nosí každý den a pak v topné sezóně máme šedý prach v kuchyni i jídelně, ač jsou seřízená dobře a nekouří.
Sweet Potato
Výborně! Karanténa se obrací k dobrému! Paní učitelka mého syna mu napsala, že může ve škole zvolnit a má pomáhat mamince s domácími pracemi!
Tak jsem zvědavá....
Sweet Potato jsou šikovné!
Ty moje si dnes udelaji tu pizzu.
Sweet Potato ty jo!Ze bych si vypujcila deti?![]()
![]()
Lamicka Taky by mě nenapadlo za normálních okolností péct pizzu.
Česnek i cibuli můžu kdykoliv a téměř v čemkoliv. Jediné, co mě normálně brzdí, je ohled na okolí. Teď v té karanténě máme strašnou spotřebu.
711990 myslíš? já pozoruju fakt rozdíl..
Zarinya Jdu je zabalit!
Sweet Potato pribal jim ty buchty sebou.Ne,ze je vysles do sveta bez!![]()
Zarinya Do světa jedině s buchtama! Ale nezaručuju, že je cestou nesežerou![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my