continuity ja delam z mimibazar - nejakou nejoblibenejsi z venkova a je dobra. Mivam ji tenkou a pecu pri maximalne rozpalene troube.
Jídlo a vaření
Ja dnes delala tu cekanku, ted nevim kdo mi davaal recept a je to dobre. Ale odlezele a chladne je to lepsi, cerstve k obedu byla ta cekanka dost vyrazna, clovek pri jidle musel myslet na to, ze je to.zdrave.
Zitra delam cuketovy bramborak na plech, pak lasagne klasicke.
A jeste me napadl rychly obed, je to zapecene maso s bramborami a smetanou. Na vymazany pekac platky masa, osolene, opeprene a zahazi se hranolkami z brambor, zalije smetanou a pece se. Ja to mam docela rada, neni to pracne a da se udelat hodne porci;-)
Ounz Taky vyndávám klíček z česneku a myslím, že placebo to není!
notna no ja si z peceni chleba a pizzu udelala konicek a ted by se mi ta pizza trouba hodila ![]()
Aranel a i kdyby, placebo je mocnej lék! :)
Lamicka To je super koníček! Minulý týden jsem si založila kvásek. Myslím, že jsi sem postup dávala ty? Než se narodilo dítě, pekla jsem chleba často, ale už si to teda vůbec napamatuji a z mnou psaných poznámek a receptů jsem nebyla vůbec moudrá. Tak jsem na sebe teď zvědavá.
A jeste me napadl rychly obed, je to zapecene maso s bramborami a smetanou. Na vymazany pekac platky masa, osolene, opeprene a zahazi se hranolkami z brambor, zalije smetanou a pece se. Ja to mam docela rada, neni to pracne a da se udelat hodne porci;-)
to dělám často, ještě dost cibule na kolečka v tom a nějakou oblíbenou bylinku (tymián, majoránku.. jedno z toho)
Potrefenáhusa Ako si spokojná s tou novou formou na bábovku? Mám jednu v košíku a stále váham...A, prosím ťa, čím ju vymazávaš?
Tak olej ve spreji mě úplně nepřesvědčil svou vůní, nicméně babovka šla vyklopit krásně a teď stydne a moc hezky voni (tvarohova podle chez Lucie)

Potrefenáhusa jo, ten olej strasne smrdi! Babovka krasna![]()
Biely kvet Krásná!
nevim, jestli to není tím, ze je to sprej

Tak hnusnej olej cítím z babovky furt, jinak je v ni jen máslo, takže tenhle olej fakt nedoporucuju
Potrefenáhusa krasna babovka, ty vláčné tvarohové jsou nejlepší!
Potrefenáhusa Mám stejnou formu
a olej od kitchenette- řekla bych bez zápachu.
notna jsem na tom s chlebem podobně- dnes jsem zadělala poprvé po nějakých dvou letech, ale teda z darovaného kvásku. Technologii jsem si vybavila hned, ale trnu s kynutím a těmi časy...
Karja Cekanka byla ta moje s kurecim a besamelem..? Hmmm, premyslim, zda je vyrazna, to se mi nezda, ale je fakt, ze ja ji pecu dyl, nez je psano v receptu...
a vychladla se mnohem lip porcuje a rozhodne je druhy den lepsi, nez cerstve upecena.
Potrefenáhusa a ty nerada vymazaváš máslem? mně to funguje..a když vím, že peču pro někoho, komu to nevadí, tak je fajn i sádlo
Ounz Jako rada, ale s touhle konkrétní formou je to fakt trochu mord :-)
Potrefenáhusa nojo
ale máš ji moc hezkou, tu bábovku..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my