Krásná!
aby chleba už za chvíli nebyl nedostižný luxus. Rohliky jsem u nás už neviděla týden, housky stejně a chleba už taky kupuji spíš s potížemi.
Krásná!
aby chleba už za chvíli nebyl nedostižný luxus. Rohliky jsem u nás už neviděla týden, housky stejně a chleba už taky kupuji spíš s potížemi.
muž je má výborný jako vždy, ale zapomněl na křížky![]()

continuity njn, já nějaký chleba upeču (nic tak krásného jako kolegyně tu) ale to bych musela být doma furt, normálně na to není kdy:-(
Ava S takouto krásnou a určite aj chutnou polievkou nemôžeš nikoho pohoršiť. ![]()
continuity od začátku roku, co si pečeme sami, jsem chleba z obchodu neměla. Ale občas mám chuť na nějakou dobrou bagetu, tu u nás nikde nekoupím, máme tu jen supermarkety a jednu pekárnu, co zrovna bagety nemá. Nakonec si je karanténě ještě taky upeču sama...
viktorka_od splavu já jsem v týdnu úplně v háji, ráno si to musím připravit jídlo do hrncu, pak pomezi schůzky chodím různé pouštět a vypínat spotrebice. Nakonec to nějak naservírujú detem a sama to stihnu akorát zhltat. No příští týden snad už bude lepší, ale stejne radši budu vařit i večeře než se péct s chlebem.
Muž piekol? Krížiky by mi vadili najmenej, keď máš takého pekára doma.
Ava Upeč podle cuketky tyhle, jsou bezkonkurenční

Kto by mal chuť na pažitku....
Mám jej veľa, zásobujem celú rodinu.
milacka Teda, neuveriteľné! Nám teraz len vychádzajú také tenučké vlásočky....
Biely kvet mně na balkóně už jde do květu ![]()
continuity No, studené Kysuce, s tým nič nenarobíme....
milacka mam, ale nechce se mu:-) jen to na cem trvam ze neumim (=sladke kynute)
Ava Upeč podle cuketky tyhle, jsou bezkonkurenční
ty jsou opravdu vynikajici, ale hrozne pracny
Ava zrovns ti bezim dat odkaz na pain l'ancienne a koukam ze Potrefenáhusa uz je doporucuje. Jsou desne jednoduchy, jedinej vopruz je tvsrovat to lepivy testo. Ale chutove uzasny.
BowleMým se zase chtělo kynout moc
. Než jsme se vrátili z vycházky, tak těsto bylo skoro venku z mísy. Na pečení ještě čekají.

Renusatko nebojíš se, že ti to prekyne?
continuity Dělám je podle Moniky Absolonové, stejně jak vánočky a vždycky je to v pohodě. Ona někde psala, že klidně i 24 hodin, když to 3x propracuješ. Tak já to měla asi 4 hodiny a přehodila jsem to trochu před vycházkou. Už to tak dělám víc let a vždycky v pohodě.
Renusatko mne se právě už stalo, že to bylo takove kyselé, hrozně cítit téma kvasnicemi. prostě nedobre. Hlavne to sladké k tomu má tendence. Tak si to teď už hodně hlídám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.