andulka01 dekuji. Jj ty koprivy fakt krasne voni, ze by jeden neveril. Az jsem si kontrolovala jestli jsem do toho nepritrhala i neco jinyho (i kdyz ono by to asi nicemu nevadilo, nic jedovatyho nam na zahrade asi neroste)
Jídlo a vaření
Tchyne udelala nadivku a misto kkopriv v ni je jarni cibulka (v prvni chvili jjsem myslela, ze snsnad porek)...:(
Solathis no vono se do toho dá strčit cokoliv zelenýho, i špenát, ale s těma mladejma kopřivama je nej
Potrefenáhusa Nojo, ale vy jste me ttu namlsaly na nadicku s koprivama, to bych i zkusila (ja to totiz nejim), ale vzhledem k tomu, kolik ji manzel dostal na doma, jsem bez sance, protoze nez to sni, bude toho mit po krk, jestli se to driv nezkazi...
Solathis my sežerem menší pekáč k jednomu jídlu a zbytek jak kolem toho člověk chodí zbytek dne a vždycky si kus ukrojí a je nám málo, je to fakt dobrý
do druhýho dne nám snad ani ještě nikdy nezbyla
Potrefenáhusa já každej rok říkám, že si ji musíme udělat častěji a stejně to většinou zazdim a je zas až na velikonoce. Ale sežrala (jiný slovo nelze použít) bych jí fakt vagon, kdykoliv.
ice Vůni kopřiv miluju.
Potrefenáhusa žluťásek andulka01 ice a spařujete kopřivy před zamícháním do nádivky, nebo stačí přepečení ? Letos jsem dělala poprvé, a rozhodně zařadím do jídelníčku
, ale pro jistotu jsem kopřivy spařovala. Jinak už jsou nasušený dvě velký zavařovačky listů na čaj ![]()
Isca Já spařuju, i se to lip kraji spařený, už to nežahá
Isca spařím a osuším
Potrefenáhusa žluťásek Děkuju, takže nebudu experimentovat a hezky spařím :-)
Isca Sparovala jsem. Ale co mi to dalo nez jsem ty koprivy nasla!
Tak ja uz taky moc nevim co varit. Respektive vim, ale aby to vsichni jedli, ze jo!;-). Dneska jsem byla nakoupit a vic jsem cumela nez nakupovala, nejak mi nic nepadlo do oka.Takze sic mam spoustu zradla ale co z toho uvarit nevim!
Karja jo tak takový nákupy se mi přiházívají v jednom kuse! dneska jsem klasicky pekla kuře, ale co bude zítra netuším:-(
viktorka_od splavu no prece rizoto ze zbytku!![]()
Ja vcera delala gulasovku a housticky(na obrazku jedina povedena)
Co bude dneska, to nemam tuseni.

711990 Tá je krásna!![]()
711990 ta je ale dokonalá! Recept podle Cuketky? A s gulasovkou to je nejlepsi kombinace :)
711990 Ta je krásná!!!! Já je mám zakázaný péct znova, protože bysme prej všichni vazili brzo 200 kilo...ty dva plechy se sezraly hned
a to pletení z jednoho pramene je geniální vynález, mne teda ten had nešel uvádět takhle dlouhej ![]()
ja asi dneska udelam ta kachni prsa, jakou prilohu k tomu delavate?
Tulipe recept je podle Smoothcooking, ale ony budou vsechny stejny.
Potrefenáhusa to pleteni je super! a ony jsou mini, nebyl potreba tak dlouhy pramen. Navic to testo bylo fakt prijemny, jako modelina. Delala jsem z pul kila a vyslo 17 mini housticek po 50g
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025