tina asi to tak tedy zkusím, děkuji
Jídlo a vaření
nonemy a co bily jogurt bez laktozy?
Zarinya také mam, děkuji
nonemy koukala sem, maj sojovej kefír. Jak to chutná teda nevím. A smetana místo toho by asi šla? Jen je tučnější, tak to může být težší to těsto..a trochu jiná chuť.
Tak, bramborovej salát podle švédský kuchařky byl jednoduchej a výtečnej. Foto, ze zcela prozaických důvodů, nemám - nestihla jsem ![]()
Oloupaný nakrájený brambory, hodně nasekanejch bylinek (kopr, petržel) a půl kysaný smetany, půl majonézy, 1-2 lžíce dijonský, sůl a pepř. Hotovo dvacet!
I bych klidně příště vynechala majonézu, a zkusila bych přidat třeba kapary.
nonemy nebo do laktozoveho mléka přidat citrónovou šťávou a nechat chvíli stát. Je te stavy potřeba docela dost
Nemá niekto dobrý recept na kačacie prsia? Úplne jednoduchý, len aby boli mäkučké a šťavnaté.![]()
barbucha a té hořčice fakt dvě lžíce?
viktorka_od splavu Asi záleží od množstva zemiakov.
Je ti to málo nebo moc? ![]()
Biely kvet má pravdu, záleží na množství. Recept je psanej na půl kila brambor a jednu lžíci, já to vzala vod voka, spíš brambor tak kilo, takže místo psanejch 100ml smetany atd. jsem tam vrazila dvojnásobek, tý hořčice jsem přidala druhou lžíci po ochutnání...
V létě, řádně vychlazenej, to bude super osvěžující večeře třeba.
Biely kvet ja to delam tak, ze narezu kuzi do mrizky, jen pozor aby ses neprorizla az do masa
osolit, opeprit a polozit kuzi dolu na rozpalenou panev, zacne se vypekat tuk.. po ca 10-15 minutach, když je kuzicka krupavá, tak otocit a ze vsech stran jeste opect . Pak pro jistotu dat na par minut do trouby
toho tuku se muze vypect hodne, tak ho slevej, muze se hodit, je dobry :)
Tulipe Ďakujem, také niečo som mala na mysli. Do tej rúry na aký čas?
Biely kvet treba jen 5 minut, mozna i mene, aby se to zase nevysusilo
Biely kvet chystám se na ně taky:-) měla jsem už ze dřív uložený recept myslím od 999 - ten samý co píše Tulipe. jsem zvědavá, jak se mi povedou, já minutky vůbec neumím:-(
barbucha moc, mně připadá horčice hrozně výrazná a i jedna lžička se mi zdá dost, tak proto se ptám. půl kila brambor to nemá cenu ani vařit, ne?:P
viktorka_od splavu je to jednoduchý a moc se to nedá zkazit :)
V Kucharce pro dceru je jeste pekne popsany postup
Kamaradka z baraku mi donesla obri mnozstvi medvediho cesneku. Pro predstavu; Pytel na odpadky a do poloviny naplneny listim!!!! Malem me odvezli. Umixovala jsem z toho plnou zavarovacku pesta a jeste mi polovina zbyla!
Uz to nemuzu ani videt a nevim CO s tim dal. Pesta mam na 2 roky asi...uf...
Karoleena to rizoto s hráškom a slaninou vyzera byt ako jedlo co sa u nas zje. Das prosim recept?
Luna já jsem jednou dostala od sousedky plný prádelní koš a nakonec z toho byla trocha:-) povařit a smrskne se to tak na desetinu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025