continuity no prave,teprv zacne a urcite neodolam.![]()
Jídlo a vaření
Zarinya hm, já tam bedýnku jahod nechala, že mám ještě doma zmrazené, tak už nemám.
Já tam teda původně chtěla chřest, tak to je beznadějné.
continuity Já znám kombinaci jahod a rebarbory v závinu. Taky dobré.
samé skvělé tipy.. akorát ten rebarborový koláč už zkoušet nebudu, nějak se neujal
my jsme měli dnes zbytky odvčera:-)) kari s krůtím masem a cizrnou, muž chválil!:-) (dokud nekousnul do zázvoru:P a k večeři oblíbený "letní salát" - šunka, sýr, okurek paprika rajčata majonéza nebo jogurt
Tak tipy: dnes byli palačinky, já naslano se spenatem a nivou, vcera strapacky a zítra ještě nevím, buď čevapčiči nebo losos. Možna s tím Barbucha salátem. Ještě mám celkem velky svazek petržele, to si říká o tabouleh.
Někdy zkraje příštího týdne hovězí guláš, nekoupila jsem dnes k tomu cuketu, 100 Kč za kilo se mi zdálo už fakt strašné. ![]()
continuity notyblaaho, ještěže se mi cukety loni hrozně přejedly
já koupila dnes 4 rajčata (sazenice) a kopr - prý se můžou rajčata pěstovat spolu s bazalkou, ale tu neměli, zato měli ten kopr. ze semínek mi nikdy nevzešel, tak třeba tohle vyjde
Rebarborovo jahodový koláč.
Milujem rebarboru, s jahodami musí byť úžasná. Niekto robí aj rebarborovo jahodový kompót. Aký to máš recept? Pri prvej príležitosti kupujem rebarboru, strašné chute si mi narobila.
A ja jsem vařila kulajdu, jsem jediná z rodiny, kdo ji má rád, takže ji budu jíst ještě dva dny
Vyzerá dobre, mám ju rada tiež a dlho som ju nejedla, ďakujem za tip, už je naplánová na budúci týždeň.
continuity Potrefenáhusa Máte obě ty koláče krásný. Já sem letos izolovaná od rebarbory, kupovat se mi ji nechce, tak asi až napřesrok..
Tulipe Kulajdu máš krásnou, tu už sem dlouho nedělala, dobrej tip (až snim zelňačku
)
Biely kvet ja já jsem to dala na tvarohový základ, co jsem kdysi dávala Dadoo
Rebarbora se má kombinovat s tvarohem, tak mi to přišlo fajn.
Tulipe jestli mi ten kopr poroste, tak kulajdu musím nutně zkusit:D
viktorka_od splavu tak jsem zjistila, že na Rohliku je většina věcí levnější než v naší deBille, navíc tam mají i květák, který jsem u nás letos viděla už celkem 2x ![]()
Tak mi zítra přijede nákup. ![]()
A na kopr jsem zapomněla
, ještěze se tam dá doobjednat.
continuity Mne s tvarohem moc nechutna, u nás doma se dělala se sněhem místo drobenky, a to taky nerada
Potrefenáhusa tady je ten tvaroh zamíchány v té směsi na korpus. Já to mám ráda, navíc mam pocit, ze to není takový junk food a pak mi dele vydrží vláčná. U nás se těch buchet tolik nesmí a toto tři dny vydrží.
continuity Já dělám jen tenký těsto, kynuty, ale nenechám ho kynout, nerada ty tlustý buchty, taky ho není moc
continuity Jo, pro cuketu jsem poslala dedu, ale do zahradnictvi! Roste to samo, tak se jich prezereme v sezone a bude klid.
viktorka_od splavu Nevzesel ti? Ja ted kopr taky zasazela, rozhazela jsem to mezi spenat:-D, pak jeste nekde mozne, kde bude neco nizkeho;-).
Karja no ja ji taky dědečkovi asi pichnu do kompostu. Takový plevel a cena jak za chřest.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025