Biely kvet nejsou domaci, kupovane chlazene:-)
Jídlo a vaření
viktorka_od splavu Hele, ty jsi tady dávala tip na ty noky z lidlu? Myslíš, že by tam šla frknout místo mascarpone zakysaná smetana? Protože to je jediná ingredience, která mi chybí a do obchodu se mi fakt nechce. :-/
Za chvíli půlnoc a já mám strašnou chuť na rebarborovy koláč!!!
S jahodama je to skvělá kombinace.
vcera jsem dostala tak strasnou chut na citronovy kolac, ze jsem jela po nekolika tydnech do lidlu pro biocitrony a dnes jsem se s tim pecenim matlala snad dve hodiny...
Kolac je strasne nefotogenicky, ale moc dobry. Prasarnicka trochu teda...
Garfie nezkoušela jsem to, ale asi jo:-) mascarpone je akorát sladší a tučnější, tak to budeš mít "dietní"
Biely kvet to mě mrzí, dej jim ale ještě jednu šanci.. je fakt, že ta kachní prsa mají svou chuť, trochu do zvěřiny to je, já ji mám ráda :)
my jsme je měli k večeři, za mě je to ideální rychlovka.. rodina s opečenými bramborami, já s hromadou kimchi
Ava hezký to máte! co je to za ovoce na cheesecaku, nějaké malé citrusy?
Tulipe Ano, jsou to takové maličké citrusy, co nám dozrály na keříku z Lídlu. Ale název jsem zapomněla bohužel.
viktorka_od splavu Super, diky moc, tak ja to vyzkousim!
Ava možná kumquat?
Doporučte prosím bábovku bez másla. Nemám. Jinak mám asi skoro vše. Akorát jsem zvyklá právě na máslové a nechci vybírat jen tak poslepu, aby nebylo nedělní zklamání.
Gatita jakej citronovej kolac??:)
viktorka_od splavu Já panenku v celku nedělám, nikdy není dle mé představy. Nakrájím ji na medailonky, naklepu jen zlehka rukou a udělám bez tuku na pánvi z každé strany minutu nebo dýl, podle toho, jak to kdo chce.
Potrefenáhusa já myslím,že kumquat je ovalek, tohle je kulaté.
Gatita jakej citronovej kolac??:)
je to teda hrozne trapny, ale uz ti ho muzu vyfotit jen sezranej:) korpus je z krehkeho testa, napln ze zloutku a citronu, vrsek je z bilkoveho snehu. Je v tom hrozne moc cukru, uplne te to omraci![]()

Gatita A recept? Mám spoustu citronů i bílků.
brrr delala jsem podle tohoto receptu, korpus jsem vyrabela jednoduchy z krehkeho testa
https://fresh.iprima.cz/recepty/citronovy-dort-se-snehovou-cepici
Funguje to i bez vinneho kamene a s jinym druhem skrobu.
Chce to ale biocitrony, dava se tam i kura...
Napln je lepsi delat ve vodni lazni, jinak by se to dost chytalo. Jako kolac je dobrej, ale je s tim dost crcani a hodne nadobi.
Gatita mnam, ten miluju!!! A je krasnej i sezranej
711990 ja ho taky miluju, kdykoli ho nekde vidim, tak si ho davam! Jeste ze ho tak casto nevidam;)
Kuřecí paličky na bílém víně, s bramborem, hojně prosypané pistáciemi.
A ke kafi nedělní štrůdl 

Já jsem dělala Barbusin bramborovy salát s lososem. do zbytku jsem dala kousek toho lososa a zbytek švédských nakládaných sledu. To bude k večeři pro nás s muzem. A deti budou mit bramborové placky.
Na zítra vařím kotlikovy gulas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“