chceš tu svoji celou pro sebe, nerozdělíš se?
Jídlo a vaření
Ze bych vám ji přinesla na nejakej sraz do ty bejvaly plachty, až to zas půjde, a kolektivně ji otevřely? Třeba by to byl větší nářez než ty vonavky! ![]()
Potrefenáhusame uplne staci ta tvoja. ![]()
Potrefenáhusa My to otvirali na jedny party pár měsíců zpě, a pak to puberťácky nacpali do větráků auta strašnejch kreténů.Jako pyšnána to nejsem :-),
999 nevím proč, ale řekla bych, že trochu seš ![]()
![]()
999 a mělo to nějakou dohru?![]()
Potrefenáhusa nam konzervu segra privezla ze sve cesty po Skandinavii a jeste jsme se to neodhodlali otevrit ![]()
Magráta diky.![]()
Potrefenáhusa Už je to aspoň venku z koše? ![]()
Potrefenáhusa Na sraz ne, ten bude za dlouho. Já jsem napnutá! A taky ať zvířátka z toho něco maj. By mě zajímalo, jestli je to přiláká :-)
999 Chacha, hustá seš! ![]()
Nečekaně se ke mně dostal bažant. Přítel dovezl, že pry jsem si ho přála (si taky pamatuje kazdou blbinu co plácnu, nebezpečný, tohleto). Máte nějakou radu?
Ze bych vám ji přinesla na nejakej sraz do ty bejvaly plachty, až to zas půjde, a kolektivně ji otevřely? Třeba by to byl větší nářez než ty vonavky!
do tej brnenskej kaviarne, kde z nás vraj servírku bolela hlava
.
Ale ja som tiež zvedavá, milujem smradľavé potraviny, ale mám ich doma zatrhnuté. Aspoň kým sme nemali deti, tak som číhala na každú mužovu služobku a okamžite letela aspoň po olomoucké syrečky (a pamätám si jeden syr, už som zabudla názov, ktorý som si pašovala v aute v dvoch rôznych plastových krabičkách v sebe a aj tak mi naňho prišli
...)
slniecko a když máš ráda ta smradláva jidla, už jsi jedla kakánek? ![]()
999 To je bozi!Myslis, ze to smrdelo v tom aute hodne???
Ja to koupim sambovi k narozkam!!! On nerad dostava darky, ma rad ryby, a tak myslim, ze tohle presne splnuje pozadavky;-)
Zarinya Druhe velikonoce? Manzel je cizinec, zejo? Nejak mi asi rikaji blesk, ale je tajne odkud pochazi? Ja jsem taky casto slavila "druhe velikonoce" s ruznymi prateli, tak me to zajima.![]()
Luna Řek.![]()
Zarinya Dik.
V Brne je Reku spousta. Chodila jsem obcas na ty jejich vecery. No a letos jsem tam chtela jet
no tak jindy, pekne velikonoce!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“