Ty to máš vždy všechno takové úhledné. ![]()
Jídlo a vaření
u nas byla likvidace starych zasob z mrazaku, takze treska na masle a kminu s bamborama (vodu jsem vylila;-) a zelenyma fazolkama se slaninou a cesnekem. rybu se mi podarilo nevysusit, tak snad to s tou kachnou nahoda nebyla a konecne jsem se to naucila:-)
jeste jsem tam nasla mlete hovezi, tak zitra bude chilli con carne
Měla jsem v plánu na dnešek dělat ke kouhotkovi po francouzskou tady zmiňované bagety od Cuketky. Ale nestihla jsem včera zadelat těsto. Zkusila jsem recept od Vaňka, který je min časově náročný a bagety jsou moc dobré https://www.rohlik.cz/chef/369-rustikalni-francouzska-bageta

Chtěla bych se zeptat, po zakoupení tyhle kuchařky a zjištění, ze jsou v Praze švédský potraviny, jsem už před vanocema zakoupila plechovku sleďů prave pro účely bramborovyho salatu - ovšem díky nápisu na plechovce "Po otevření plechovky očekávejte silný zápach!" jsem se ještě neodvazila otevřít.
nevite někdo, co můžu čekat? :-D
mozna barbucha ?

Potrefenáhusa no jak bych to jenom....kamarad si to vzal na pole, kde to otevrel a ochutnal. Doma to neotvirej![]()
711990
Já to tuším prave...
Kde jsou švédský potraviny a jak to že to eště nevim?!
A tu plechovku otvírej jen v plynový masce - je to proslulý fakt strašlivym smradem a ne každej to dá!
Já to eště neměla... teda ani se mi to ještě nikdo neodvážil nabídnout!
Potrefenáhusa jaky kuchařky, prosím?
Potrefenáhusa kvašený ryby?!![]()
ja jsem byla kdysi na Surströmming večírku, strašlivý, strašlivý!!!
Proti tomu je durian fialkova vůně
ale neochutnala jsem ![]()
Gatita Dík, recept ukládám. Nakonec budu dělat citronové sušenky, je s tím míň piplání (na to teď nemám morál).
U nás včera řízek, dneska guláš, zítra guláš.
Gatita ten kolac vypada dobře a na napůl sežraném je aspoň dobře vidět řez! ![]()
my dnes spaghetti carbonara, v podstatě vařil syn
, jen jsem dohlížela a slévala těstoviny
k večeři bude sushi z Yami bistra :)
barbucha Tyhle, jeden obchod maj i ve vodičkový
MaeGandal Tahle

Už jsem našla jedny taky na Bělohorský. Ale stejně nemaj můj oblíbenej sezamovej Wasa
ani plátkovou sůl jsem nenašla. No nevadí, zajdu se tam podívat stejně!
Catherinne To vypada moc pekne, das prosim recept?myslim ty palicky.
...máš to moc pěkné! Prostě estetické cítění se nezapře...
Catherinne Štrůdl bych si dala
, hned si jdu naházet suroviny na Rohlík, až budu příště objednávat.
U nás dnes byly kuřecí játra na cibulce a s jablkem. Kupodivu všichni prskali a potom si to pochvalovali
. Zítra bude kuřecí na kari.
Jsem moc ráda, že tady můžu čerpat inspiraci
. Udělala jsem si seznam jídel, které jsem vařila nebo budu vařit a od začátku školní karantény jsem ještě nic neopakovala a potom hodlám jet znovu podle seznamu . Občas teda máme něco na dva dny a nebo, když jsem dlouho v práci, tak si kluci něco objednají, ale to jen vyjmečně. Díky vám všem tady.
Potrefenáhusa diky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“