Vsechno, co tu postujete, bych si dala!
My dnes kisir:
Podobné ako tabouleh.![]()
Tak mam v troube tu Savoy babovku.
No, na to ze suroviny na ni staly tolik, ze bych z toho upekla 6 dortu, to je poradnej pruser
dvakrat se mi srazilo testo, takze to vidim na velky spatny.
Ava napodobne, ked som to plnila, som si pekne nadavala co som to na seba usila, ale vysledok nastastie stal za to :)
Savoy babovka, pokracovani....vytahnu uplne suchounkou spejli, zaraduju se, babovka jde krasne vyklopit!!! A jakmile vytahnu formu, prostredek se zalije syrovym testem co vyhrezlo z vnitrku![]()

711990 dnes se ti daří. ![]()
continuity jojo! Radsi bude k veceri suchej rohlik:)
711990 to je škoda, přitom vypadá výborně.
Já ji zkoušela jednou, to sice byla dopečná, ale půlka mi zůstala ve formě, protože se to rozdělilo v té vrstě oříšků a čokolády
711990 Ja som to mala podobné s tou Savoy bábovkou, špajdla suchá, vyklopila sa krásne a v strede bola mokrá. Tak som ju dala na plech dopiecť, už bez formy. ![]()
711990 aaaa skoda! A dopect by to nejak neslo? Jsi mi pripomnela, proc nerada pecu;)
MaeGandal jo, presne kvuli te vrstve orisku to totiz bylo!!!
Biely kvet vyteklo toho moc:( ale nejhorsi je, ze mi teda ani to uoecene moc nechutna. Sambo teda uz 4 kousky snedl k veceri![]()
Gatita ja peceni miluju, myslim ze mi to fakt jde, tohle byl proste velkej fail uz od zacatku:)
711990 Mne sa to tiež raz stalo, vtedy som bola strašne sklamaná, dnes to ako strašný prúser nevidím, zjedzte tie dopečené kúsky poliate napríklad pudingom.
milacka tak ono se to sni, spis me to stve, ty suroviny jsem mohla upotrebit v necem chutnejsim:)
betsey Parádní cannelloni, taky je to moje oblíbené jídlo.
Když nemám cannelloni, tak použiju lasagne a v chuti není velký rozdíl.
Něco ne zrovna pro štíhlou linii - z trouby právě vytažený borůvkový táč ...

ja dnes koupila rebarboru a ukecala muze,ze kdyz tam pridam jahody tak si taky da.![]()
Ale pect budu zitra.
Dalia Môj obľúbený
dobrú chuť Dali.
Zarinya Na chuť rebarbory som neprišla, ale s jahodami to môže byť veľmi dobrá kombinácia. Potom sa pochváľ a vyfoť.
milacka Ja zas rebarborové koláče zbožňujem! Musím sa po nej poobzerať, teraz je jej čas. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.