Dalia to bych si dala hned![]()
Jídlo a vaření
vidim ze s tou babovkou savoy jsem mela stesti zacatecnika:-)) byla dopecena perfektne a vyklopit sla vcelku i pres to, ze jsem zapomnela vysypat formu:P joo tak podruhe uz se nepovede, to je jasny. chtela jsem ji delat zitra nasim, ale nastesti jsem koupila meloun:-)
Guláš z hovězího z domácího chovu a knedlik z lučiny bez mouky.

tv Ako sa robí knedlík bez múky? Prosím si recept! ![]()
Biely kvet muzu poslat zítra, až budu na počítači? Trochu bojuju s telefonem...![]()
tv dnes byl den guláše ![]()
711990 Taky jsem ji včera dělala, mne přijde dobra. Jen z pulky teda
a to s tím tekutym středem už se mi taky po vyklopeni jednou stalo, ale šlo to dopect

Tak já včera chléb z droždí, ale večer jsem si přivezla kvásek, tak začnu experimentovat

Nádherný!![]()
Potrefenáhusa tak ja ji snad dam jeste sanci:) tvoje je nadherna!
MaeGandal ty jsou![]()
Potrefenáhusa ta je krasna!
Potrefenáhusa Nordic ware říkáš... Koukám na ně, jsou krásný. Asi budu nějakou potřebovat
Potrefenáhusa ja se furt odhodlavam zkusit znovu ten muj vceli ul, teda plastev. Ta hruza z vystouravani testa z tech sestiuhelnicku je porad dost cerstva(uz je to rok a pul).
711990 Tahle je taky dost členitá, vymazavam rozehratym máslem a mašlovačkou a vysypavam hrubou moukou
clothilde Doporucuju někde naživo, pro mě ty údaje o velikosti byly dost matoucí
Potrefenáhusa Ty tu budeš tak dlouho ty formy opěvat, až si taky nějakou koupím! Ale kterou, hm?
Sweet Potato Mne se moc líbí tahle a vás je jednou tolik, co nás

Sweet Potato Potrefenáhusa mě od tech forem zachraňuje jedine to, že je absolutně nemám kde skladovat.
Sweet Potato Potrefenáhusa Až vyrostu, tak jako první jedině turbínu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025