Jídlo a vaření
andulka01 Úžasné![]()
andulka01 luxusní ![]()
Kokoska Příště to udělám, já si s sebou vzala mobil, že to jako pohlídám....![]()
Kokoska bez minutky bych neuvarila nic.. resp jo, ale ne jedly:-) takova ta mechanicka minutka ve tvaru jabka nebo ceho byla prvni vec, kterou jsem si kdysi pred lety koupila do kuchyne![]()
Moje prvni vlastnorucni knedliky v zivote;)

tina krásný a určitě výborný ![]()
tina Jéé, ty jsou moc krásný ![]()
tina Oooo!! A to jsou plněný? Že je ta jahoda tak pěkně červená!
Aranel plněný
Jahody jsou od našich ze zahrádky a jsou naprosto luxusní
, jen tu sezonu budou mít kvůli počasí letos o dost kratší:(
Nemáte nějaký osvědčený tip, co přidat k jahodám do marmelády? Už mám s vanilkou, s čokoládou a ostružinami a malinami. A jahod máme letos pořád moc.
notna s mátou ![]()
tina pěkný :)
Dadoo Mátu mi letos sežrali nějací zelení brouci :-( Ale mohla bych zkusit poptat u kamarádky.
Jee,taky jsem jdu se zavařovacím dotazem.
Já se chci zeptat na rebarborový džem/marmeládu. Našla jsem kombinaci se zázvorem, s jahodama, s malinama nebo s jablky. Nemá někdo něco osobně vyzkoušeno?
notna dostala jsem teď tip na jahodovou s bezem. Zní to dobře. A ten zelenej brouk je prý mandelinka mátová. Letos číhala na místě pomalu dřív, než nějaké rostlinky vylezly že země.
Ava Bez mám moc ráda, tu bych udělala, ale už nám tu odkvetl.
A dá se ta mandelinka mátová nějak účinně zničit? Já ji zkoušela postříkat svým osvědčeným postřikem a ani to s ní nehlo :-/
notna u nás taky odkvetl, ale hned o dvě vesnice vedle u lesa bez problémů stále pěkné květy, takže možná by se našel i u Vás ještě.
Se zneškodněním neporadím bohužel, zahrada je našich a ti to nechali být.
Dneska lečo na způsob shakshuka, včera mořský vlk.

Ava máma dělá rebarborovou marmeládu s jahodami. Je moc dobrá, mám se zeptat na recept? Myslím, že dělala i s malinami, ale s jahodami je to klasika.
Edit: ale nejspíš tam nebude žádná extra vychytavka, máma je v kuchyni spíše starý klasik
chvilku mi třeba trvalo jí přesvědčit, že bezlepkový prášek do pečiva místo toho s lepkem bude taky fungovat, stejně jako blp mouka...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY