andulka01 já vím, že jsi to psala, jen jsem to konstatovala:-D
Jídlo a vaření
Dcera pekla cookies. Podle receptu, který použila už mnohokrát. Už podruhé se jí nepovedly - roztekly se na tenoulinké placičky, téměř se slily v jednu velkou placku. Myslíte, že to může být bezlaktózovými surovinami? Nebo v čem jiném by mohl být zakopaný pes?
Sweet Potato může to být i druhem použitýho tuku?
Sweet Potato a používá mléčné výrobky s rozštěpenou laktózou, nebo nějaké rostlinné náhražky?
viktorka_od splavu Mléčné. (Máslo a dvě lžíce mléka)
Raňajky sú základ, croissant plnený cuketovou praženicou. 
Sweet Potato a nemohla to preslehat, ze to jako bylo moc tekute? jestli to nema byt takovy ten recept typu muffin, jen lehce zamichat?
baltik Z toho bych ji nepodezřívala, ale možná máslo předem příliš rozpustila?
Sweet Potato nekdy se to stava, kdyz neni testo predem vychlazene.
milacka Ta tvoje jídla by snad snědl i můj syn,zapřísáhlý odpůrce zeleniny.
milacka jako ale ![]()
milacka Ta tvoje jídla by snad snědl i můj syn,zapřísáhlý odpůrce zeleniny.
Mám podobného vnuka, zeleninu ani za svet, maximálne mrkvu a petržlen v polievke. Nič iné, snáď sa to zmení.
Makara 15 minut je teda brutal. Závisí jak jsou tlusté, ale já je teda z každé strany zprudka opecu než se zatáhnou a trochu zhnednou a pak strčím do mírně vyhřáté trouby na pár minut, max 10, spíš pět.
Na nudličky to maso na pánvi jenom prohodím do zatáhnutí. To úplně stačí.
dalsi dva pokusy se steaky z Chlapske porce : 2x2 min. na rozpalem grilu, vypnout, presunout na horni mrizku a 15 min. odpocinek. Uvnitr ruzove, mekke, nic nevyteka. Na rostbif porad nedoslo
.
Dnes pomalu pecena trhana krkovicka ala momofuku s pohankou a restovanou cibulku.
milacka Krásná snídaně. A co jsou ty kuličky vlevo?
tak jsem tu chlapskou porci koupila taky, prekvapilo me, ze je to z kravy, ne z mladeho bycka, jak bych ocekavala, kdyz jste to tak chvalili. Takze to pouzivate i na tychle upravy, ne na nejake dlouhe duseni, a je to OK?
Vcera jsem varila nekolik hodin kureci polivku. Maso nesmrdelo a bylo kvalitni, farmarske. Zelenina byla pekna, vonava. Polivka smrdela močí, citili jsme to vsichni. Jako bych misto polivky podavala vyvar z pocurane pliny. Fakt nevim, cim to. Asi muselo byt spatne to maso, ale prijde mi divne, ze bych si toho nevsimla
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY