Dadoo dekuju
Jídlo a vaření
Candance i se solí by to mělo fungovat:
https://www.apetitonline.cz/recepty/1629-merunky-ve-vlastni-stave.html
Nemáte prosím některá osvědčený recept na domácí sugo? Jestli jít cestou jen sůl a nic a nebo nějaké koření, bylinky? Nemám zkušenosti, bazalku možná? Děkuji.
Netušíte prosím, kde se mohla stát chyba? Dělala jsem štrúdl podle tohoto receptu. Radovala jsem se, jak se s těstem skvěle pracuje, ale úsměv přešel po vytažení výtvoru z trouby. Je jako šutr, doslova :-(.
whiskas mně přijde, že je tam strašně málo tuku.
Ava Aha, díky. Příště snad najdu lepší recept :-).
whiskas Zkusila bych zabalit celý závin do folie nebo alobalu (nebo natěsno překrýt), určitě trochu zvlhne od náplně. Jinak v receptu vidím potírání máslem, ideální je nechat si nějaké i ke konci pečení nebo až po vytažení z trouby.
Jitka77 Díky
, zabaleno a třeba bude ráno poživatelný
.
Tak Betty Já netvrdím, že je chyba v receptu. Spíše jsem přemýšlela, kde jsem udělala chybu. Možná moc prudké pečení, nebo moc dlouhé ... Každá trouba je jiná. A také jsem si až teď pustila video a tam jsou hlášeny i jiné poměry vody a octa - prý podle velikosti lžíce, což jsem při přípravě neřešila
.
No, chybami se člověk učí.
Krásné dopoledne všem, pozdní snídaně
andulka01 Tak to bych si dala :-).
whiskas aha, to je blbý, asi si to vysusila.Škoda prace , viď.
whiskas a mela jsi to testo vyvalene hodne tence? Jakmile je ho silnejsi vrstva, tak ma tendenci tvrdnout. Melo by to vypadat priblizne takhle.

SOS, v tomhle receptu na koláč
je v dolní části zopakovaná ingredience mouka bez udání množství. Myslíte, že je to chyba nebo ty mouky tam jsou dvě? Moje máma určitě dělá ze dvou, ale tady není množství![]()
Peču jen ověřené recepty, ale švestkovej koláč mi máma nedala, že si to prej mam vygooglit![]()
Zu to bude mouka na vysypani, ne?
Zu ta mouka je myšlena na vysypaní pekáče
ppíšou hrubou vysypat. A do těsta i drobenky, jde polo.
711990 Já si to taky myslim, ale peču dvakrát do roka![]()
a zrovna jsem na cestě na nákup (asi po dvou měsících), tak bych nerada doma něco neměla. U nás ve dvou lidech nemá nic odbyt a navíc muž tyhle věci nejí, ale dostala jsem tak krásný švestky, že ten koláč prostě musím mít.
Dadoo Děkuju
Zu tak drzim palce, bude urcite vyborny!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY