Kokoska a když tu brkasi natřeš na tu směs, máš Sheppard's pie. ![]()
Jídlo a vaření
Coz mi pripomina, ze jsem konecne delala to afganske kure a je to hrozne dobry! Navic takovy vdecny, protoze jsou na to potreba suroviny, ktere mivam bezne doma, takze na ty ,,vyzrane dny,, ideal!
Karja
afghánské kuře
a ta vůbec nejlepčejší kuchařka rozhodně, že tomu tví strávníci nerozumí tak to je jejich smůla!![]()
Karja n
Recept na to kure?
continuity to u nas chutna jen mne. Ja to mlety delam jen kdyz tu mam rodice, muz to moc nemusi. A nasi jsou radi za neco, co nemusi moc kousat, jen zas chteji klasicky prilohu a nejlip jeste kompot, ktery ja uz ani doma nemam. Ale to maso zapeceny pod kasi, kdyz jsem si ho davala v Irsku a Anglii, mi chutnalo moc. Jo a dobry jsou rajcata plneny kasi a zapeceny, navrch s trochou syra. Chce to velky tuzsi rajcata.
https://www.apetitonline.cz/recepty/5939-kure-qabuli-palau-podle-hamidy.html
Ale v AJ mi to nabidlo mnohem vic propracovanejsich receptu, jenze mne to hrozne dlouho trva nez to prelozim
viktorka_od splavu Karja diky obema
Karja som rada ze chutili ono su take vdacnea karbonatky teda musim urobit uz davno neboli.
viktorka_od splavu A joo, to jsem taky chtela delat!
Delali jsme Feuerzangenbowle. Doporucuju!! (Svarak plus vysokoprocentni alkohol prekapany pres cukrove mohyly)

A propasovanej bramborovej s hospodskou rybou. Uz je z toho tradice (kapr nehrozi, pokud si ho nechytim, grrr). 
0zero7 Krásný :-).
My to letos nějak letos nezvládli s jídlem :-). Já jela pro krevety do Cipa.,manzel pro roastbeef do bakeshopu. Šla jsem pro limety do naší zeleniny a přikoupila chřest a artyčoky:,A u Svateho Martina nám udělali party talíř :-). Kdo má hlad, pojďte k nám :-).
My to letos nějak letos nezvládli s jídlem :-). Já jela pro krevety do Cipa.,manzel pro roastbeef do bakeshopu. Šla jsem pro limety do naší zeleniny a přikoupila chřest a artyčoky:,A u Svateho Martina nám udělali party talíř :-). Kdo má hlad, pojďte k nám :-).
999 dik a boziii. Mas zasoby haha! Vcera tatarak, vybornej byl. Dneska rano prvni dip v oceanu 2021. Bylo 10 stupnu venku, super to bylo
MaeGandal dekuju! Napisu si to do diare na pristi rok! Jestli je to Fakt skoro jak kapr tak budu nadsena!
Ounz a další pekařky, poradily byste mi prosím recept na bezlepkový kváskový chleba? Respektive skorobezlepkový, kvásek může být žitný.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY