Mám dotaz na kafařky. Dostali jsme automat na kafe Delonghi dinamica a k tomu i nějakou kávu stejné značky. A já jsem trochu zoufalá, protože je ta káva pro mě nepoživatelná. Léta piju nespresso, hlavně arpeggio, ristretto, čistou bez cukru a mléka. Je nějaká zrnková káva, která by se té nespresso alespoň trochu přiblížila?
Jídlo a vaření
Sweet Potato já žádný ozkoušený nemám, ale někdo bezlepkový pekl..a nevím jestli Karoleena nebo Mohučanka ? Nebo jsem úplně mimo?
0zero7 Tatarák super, ale ocean dip je úplně nejvic. To bych mohla každej den, to se nepřejí ![]()
andulka01 A já tu listuju zpátky a hledám recept na ten dip![]()
Sweet Potato jo, tzaziki. Poradila mi fb skupinu Jureček a jiný bezlepek, kde najdeš úplně všechno. Recepty, rady, zkušenosti. Já kváskový blp chleba zatím nepekla, ale už 2x jsem podle toho dělala knedlíky a dobrý. A to jsem předtím knedlíky nedělala nikdy.
Sweet Potato Ano, tzaziki peče bezlepkový chléb, ale z droždí. Přesně jak píše Mohučanka
peču podle fb stranky, Jireček a jiný bezlepek , ale s úpravou dle Ounz.
Mohučanka Díky. Fb tedy nemám, ale třeba mi tzaziki nějaký jednoduchý recept doporučí. Chtěla jsem zkusit překvapit známou, která nad chleby áchá, ale začala jíst pokud možno bez lepku.
Sweet Potato Aha, tak jinak. Pošlu SZ.
tzaziki Děkuju.
Moc prosím, propásla jsem tady odkaz na zapečenou květákovou pomazánku podle Florentýny. Byla by tu některá dobrá duše a hodila mi ho sem repete?? Kuju!!
Sweet Potato děkuju moc hezky! My od silvestra ládujem tu mrkvovou s majonézou, tak už přišla chuť na změnu.
andulka01 Ja prave zvazuju, ze to podniknu casteji nez na novy rok. Je to super!
0zero7 No jasně!
@999 bude běhat na Petřín, já k Vltavě a ty se dipovat v oušnu ![]()
Sweet Potato děkuju moc hezky! My od silvestra ládujem tu mrkvovou s majonézou, tak už přišla chuť na změnu.
Mrkvova s majonezou me zajima, nedala bys sem prosim recept? Dostala jsem hromadu domaci mrkve.
Myrtila je to mrkev, tvrdý sýr, majonéza v poměru 1:1:1, v receptu je to tuším po 150 gramech. plus česnek co člověk snese
Bowle bylas rychlejší
. Jen bych dodala, že sýr je stěžejní. Dělala jsem první poloviční várku s nějakým zbytkem tvrdého sýra President a trochou parmezánu a byla báječná, dnešní s goudou je velmi, velmi mdlá...
marieu já tu pomazánku ještě sypu mletým lněným semínkem, namlouvám si, že dělám něco dobrého pro svoje zdraví ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY