Janulik03 ano,mame nove volne saty.![]()
Ja se priznam,ze nemam chut se omezovat v jidle,no na figure je to znat.Vahu nemam ani porizovat nebudu.
Janulik03 ano,mame nove volne saty.![]()
Ja se priznam,ze nemam chut se omezovat v jidle,no na figure je to znat.Vahu nemam ani porizovat nebudu.
Zarinya
len by som rada nosila aj istatne veci zo skrine a navyse ma lakaju este jedni saty.
Zarinya Přesně! Mně přijde, že na tom má vinu i ta pandemie, to jídlo a lenošení je taková dostupná radost...
Biely kvet rado sa stalo
Mně se srazila skoro celá!
kocoureksuggy achjo ![]()
Zarinya kocoureksuggy Janulik03 Garfie tak já taky ještě upeču ty pomerančové sušenky (vypadají neuvěřitelně lákavé), snim je, vyměním baterku ve váze, nastvu se na sebe a v pátek se přestěhuju do příslušného vlákna.
Nemáte jen (stejně jako já) tězký župan?

Lamicka
Jo, ten zimní je takovej těžší....
Lamicka ja si sundavam i hodinky!
ale nepomaha:D
711990 Tvl ja se budu muset zase zvazit u detske doktorky:-D Mala nedrzi na vaze, tak ja tam pujdu asi v letnich satech a bez hodinek I nausnic;-).
Janulik03 A ja se ti musim ospravedlnit (se mi hrozne libi to slovo). Ty popraskany susenky jsou nakonec dobry, I my je moc lidi chvalilo, jen skoda, ze jsem nezapracovala na tom vzhledu....jen je hrozne zvlastni, ze to nikomu neprislo ani moc sladky...ale ja jsem pri tom obalovani setrila, mi to prislo pocitove hrozne moc, proto se mi taky vizuelne nepovedly, ten cukrik to chce!
Karja a musi byt v tech karbanatkach brokolice? Co vlocky jen? Jsou pak ale vodnatejsi, ja je uz jen pecu v troube.
Mrazim jeste lasagne (to nechces), bolonskou omacku.
Candance Jo, no nakonec jsem se rozhodla pro bolonskou. Oni to teda nejedi, ale hlad je nejlepsi kuchar....My jsme udelali velky nakup a pak byli odvolani k babicce, tak to chci nejak vymyslet
Ja prave karbanatky mam rada pul na pul se zeleninou, I mi to prijde fajn pro deti. Jinak je uz ani nedelam;-)
Karja ja taky, ale ne do mrazaku.
Karja kdyz se mi nechce matlat karbanatky, tak tu masozeleninovou smes plesknu do zapekaci misky a do trouby, s brkasi dobry. K masu primelu kousek slaniny, nebo kdyz uz mam mlety, tak najemno nakrajet.
Kokoska Ja mam mlety maso moc rada na vsechny zpusoby, ale zbytek rodiny je z pohledu mleteho hrozne konzervativni. Ja jsem vuebc vdecnej stravnik a kuchar. Ja jim a varim vsechno, co je dobry!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.