Prosim pekne o radu, jsem v peceni naproste jelito, ale kolektivni mechovy dort musim zkusit! Kdyz mam teflonovou formu, musim pouzivat vylozeni pecicim papirem? Nebo staci formu vymazat? Nebo vymazat a vysypat..?![]()
Jídlo a vaření
Pavlena pouzij papir, to mas nejlepsi
Pavlena Ha, zrovna tu peru špenát. Ale takticky jsem zvolila variantu muffiny.
A tady pokusný výsledek.
Krém jsem dělala jen ten z maskarpone (je hodně sladký) a zbyla mi ho dobře polovina a hromada posypky.

Sweet Potato Já bych upekla ještě dávku piškotových muffinů, ten krém i posypka by na ně taky šel. A jsou moc hezké, jen se na člověka smějou :o)
Sweet Potato krása a všechny zdejší zelené dorty byly nádherné. Ja ho snad taky zkusím, i když mám špenát spojený se slanou chutí... ale věřím, že ten názor změním :)
DruI Něco vymyslím, jen to tu asi nebude mít kdo sníst.
Sweet Potato Není v tom receptu napsáno, že krém jde zmrazit?
Tulipe Ten špenát tam fakt není cítit. Jenom dělá barvu.
A tady pokusný výsledek.
Krém jsem dělala jen ten z maskarpone (je hodně sladký) a zbyla mi ho dobře polovina a hromada posypky.
teda![]()
teď už mě může zastavit jen to, že nemají ten špenát.-)
dělal někdo z mraženého?
Sweet Potato tyyyjo! ![]()
Sweet Potato bozi! Taky se chystam, na ozdobu jsem si koupila takovy krasny kropenaty cokoladovy vajicka z M&S, akorat jeden pytlik uz jsem sezrala![]()
Sweet Potato Ksichtici se moc povedli! ![]()
711990 Já to mám taky v planu zdobené vajíčky na velikonoce.
711990 Tohle byl právě taky nácvik na velikonoční s vajíčky.
brrr Sweet Potato tak uz se tesim na velikonocni prehlidku mechovejch dortu:)
milacka Krásně ti to uvařil :-). Prosím, co je všechno v tom salátu? Díky
viktorka_od splavu Já teda ještě ne, ale určitě budu, chci totiž tmavší odstín zelené, než udělá ten čerstvej.
Karoleena aha tak to já právě nechci, hm:-/ nic, bude čerstvej
Sweet Potato
Krásný je máš!!
Já ho teda zkusím až na zelený čtvrtek, na ostro, doufám, že nebudu litovat. Původně jsem chtěla udělat taky generálku, mám i špenát, ale pak jsem se dočetla, že na Květnou neděli by se nemělo péct, tak jsem si hodila nohy na stůl a ke kafi dala čokoládu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY