DruI A podle jakého receptu? Ona tak totiž píše, že to těsto se moc nehodí, ale ten recept, co na něj odkazuje, mi přijde hrozně složitý. Já si představovala nějaké easy muffiny, jen zelené!
Jídlo a vaření
Garfie Nebo kdyby tě ta vidina prokrajování korpusu stresovala příliš, mohla bys to taky upíct na plechu a jednotlivý pláty si z toho pak vykrojit, jako to dělají tady. :) U mechovýho navíc ten "odpad" z vykrajování člověk hnedka využije ke zdobení...
Karoleena Aha, to je docela dobrej tip! Jen nevím, jestli u té zelené je funkční, ona tam právě i píše, že shora to trochu ztmavne....hmhm, nějak to vymyslím. V nejhorším udělám z listů salát, že jo. ![]()
Garfie To by nutně nemuselo vadit, počítám, že ten korpus i na plechu by měl mít tak dva cenťáky výšku určitě, takže nějaká jeden dva milimetry tenká tmavší kůrka na povrchu by se prostě k tomu zdobení nevyužila, to by si člověk při tom rozdrobení zbytků už pohlídal. Ale chce to předem vyměřit no, přiměřenou velikost plechu aby se tam ty dva kruhy o průměru 20 cm daly hezky vykrojit, a taky se to pak bude píct kratší dobu...
No, nejpozději příští týden to vyzkouším já, tak tu pak můžu zanechat informace pro budoucí generace. Už jsem si to namyslela i s náplněma, jen teda nevím, kdo to bude jíst, ve dvoučlenné domácnosti mi odbytová fáze dost pokulhává. :D
Karoleena Zanes sousedům, to vždycky potěší! :-) Tak pak tady popiš experimenty, jsem zvědavá! Jsem si říkala, že tady tím ohromím naši japonštinářku, ale pak mi došlo, že oni ty zelené moučníky mívají běžně. :-/ jen ze zeleného čaje.
Garfie Tak krajeni platu mi nevadi. Mam ten velky zubatý nuz na chleba a tim to jde easy.
Luna Ten mám taky, budu ti věřit!!
Luna já jsem přes polovinu toho dortu rozdala, sama jsem měla 2 tenký plátky, kousek je ještě v lednici.
Garfie tak udělej placku na plech a nakrájej to na pruhy, bude obdélníkový místo kulatý. To objednaný fotbalový hřiště budu dělat taky tak, jen možná trochu zvětším množství surovin (kromě špenátu asi).
Kokoska No tak ale na fotbalový hřiště je to super nápad!!!
Obed, čo sa našlo v špajze a chladničke.
Garfie já krájím jen nití, nožem přesně vím, jak by to dopadlo:-)
viktorka_od splavu O tom zpusobu jsem slysela, ale nikdy nezkusila, ja fakt vubec dorty nepecu.
Garfie ale musím zjistit poměr stran, jinak dostanu za uši! Ty děti jsou neuvěřitelný detailisti.
Prosim vás, Mlha se právě probudil a hledá mechový recept. Děkuji předem.
Garfie ja dorty nepecu vibec, ale obcas plnene buchty, uplne nejradeji mam co dalavala maminka, kdyz jsem byla mala-jednoduche olejove testo (jako na babovku) na velky plech, po upeceni rozkrojit nadva platy-neni nutno vcelku, ale po pulkach nebo ctvrtkach, je to jedno protoze se to pak stejne rozkraji:-), jednu cast namazat pikantni marmeladou, treba merunkovou, a druhou maslem utrenym s cukrem. tecou mi sliny jen to pisu:-))
DruI Moc děkuju. A nějaká lepková varianta? Tj z normální mouky? Hladkou nebo polohrubou?
viktorka_od splavu To nam mama delaka taky, piskot jsme tomu rikali!! ![]()
Garfie Tak samotné těsto na cupcaky je asi stejné jako na dort, to jsem úplně nezkoumala a připadá mi na výrobu v pohodě, ale teda nebudu to kombinovat a mám v plánu dát na ně jen vanilkový krém. Jestli se teda toho krému dočkají, protože jich dcera s manželem už třetinu snědli jen tak :o)
A ta zelená barva je fakt pěkná i tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY