Sweet Potato rozkvas mám len žitný.
Jídlo a vaření
Zarinya Myslím, že soutěže se mnou se bát nemusíš! ![]()
ja na tyhle veci nemam cit a trpelivost.
Zarinya Asi tak ![]()
Dnes varil manžel, ja s Niki na prvej prechádzke po záhrade, nech spoznáva svet. 
A takto mi to naservíroval, dnes veľká pochvala, vyznamenaný rádom chutnej varešky![]()

To je krása. Hned bych si dala !
milacka ten je šikovný!
kocoureksuggy continuity Zarinya dnes navaril podĺa môjho želania, ďakujem, on rád varí, ja rada pracujem v záhrade, on nie. Takže víkendy sú v tomto jarnom období, keď je vonku dosť práce, v jeho réžii. Ja makám vonku.
A takto mi to naservíroval, dnes veľká pochvala, vyznamenaný rádom chutnej varešky
To je ako od profi kuchára. ![]()
![]()
Ufff! S malym pomocnikem, ktery si musi vsechno zkusit a vsechno prozkoumat, to byla dost vyzva. Ovoce je i vevnitr v kremu.
Krásný je, povedl se ti moc.
Alena_In uz neni :)
Biely kvet Co od profikuchare, vypadá to úplně přesně jako od milacka ! Pěkně to od tebe odkoukal;-)
Biely kvet Karja len čučoriedkový prach som si pridala na tanier, ostatné je jeho práca. Moje naaranžované jedlá si robím cez týždeň v čase, keď je v práci. A väčšinou sú to vegetariánske jedlá, ktoré on nejedáva a ten svoj obedík si do jeho príchodu zjem. Dnes ma mimoriadne prekvapil, to musím uznať. Víkendy varieva on a sú to jedlá s mäsom. Toto konkrétne boli kačacie prsia.
Kokoska ani sa nečudujem, že už nie je, krásna zelená torta, špenát nebol cítiť?
viktorka_od splavu Rohlík má skvelé recepty, niektoré mám v pláne vyskúšať.
Kapor kúpený alebo ulovený?
milacka koupený tamtéž:-) rybáře bohužel doma nemám
milacka ne, vubec, divny :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY