Garfie doprčic a děti mi poslali recept na malinové muffiny.
Jídlo a vaření
Garfie Tos to nemohla napsat dřív? Teď se budu ještě nervovat, co jsem tím na sebe přivolala!
Sweet Potato Na sebe ne, prý tím zapečeš pupeny nebo co a bude špatná úroda...
Dnes jehneci s testovinovou ryzi....na taliri se jeste sype syrem.

Sweet Potato krásne sú a s jarnou kvetinovou výzdobou, šikovná![]()
Zarinya jahňacinu mám rada a super hrniec, musela to byť dobrota![]()
milacka ja ty hrnce miluju,mam tri ruzne tvary a chutna to z nich mnohem lip.![]()
999 kúpil, čo bolo dostupné v Kauflande, mladé hráškové lusky, shitake, šampiňony, mungo klíčky, hrachové výhonky, cibuľa.
Pavlena ja mam formu teflonovou rozviraci, tak jsem papir dala jen na dno a privrela tim kruhem. Od boku to odstoupilo castecne samo i bez mazani, zbytku jsem pomohla teflonovym nozem.
Sweet Potato dobry napad, vypada to moc dobre! A chutnalo urcite taky. Ja jsem do kremu krome vanilkoveho uz zadny cukr nedavala.
Zelene peceni bez spenatu.
Neplanovane jsem dnes vyrobila zelene bezlepkove mutiny. Pecu vetsinou volne a dnes jsem ve skrini narazila na dynovou mouku. Testo vypadalo dost jedovate
.
viktorka_od splavu nesmej se - pulka je uz se..., teda snezena. A jako napln jsem pouzila peceny caj. Dcera se jednou u babicku zminila, ze ho ma rada, tak nam na podzim priputovalo asi deset sklenic. Zasoba tak na pet zim.
Zarinya No to vypada uzasne, jehne ja muzu.![]()
Dneska vdolky, naramne se mi povedly. Uz se tesim.
Zarinya to vypadá skvěle ![]()
Sweet Potato Na sebe ne, prý tím zapečeš pupeny nebo co a bude špatná úroda...
Jo, slyšela jsem to na Radiožurnálu, nemá se péct z mouky, aby se stromům nezapekly pupeny. Tak jsem si taky hodila nohy nahoru ![]()
Pavlena Dala bych si jenom bacha, aby ten mraženej špenát nebyl s česnekem ![]()
milacka Díky, samé super věci :-).
Zarinya To je paráda :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY