Sweet Potato On tam je rozpis surovin na lepkové a bezlepkové hned vedle sebe. A jinak je tam hladká mouka.
Jídlo a vaření
Sweet Potato Aj tu je nejaký ďalší recept: https://www.ceskatelevize.cz/porady/12468683635-vsechno-co-mam-rada/11692-recepty/8651-zeleny-mechovy-dort/.
DruI Aha, já na to jen tak zběžně mrkla, viděla tunu krémů a odradilo mě to, ale teď jsem to prostudovala a není to tak těžké. :-)
Taky dorty nepecu a uz jsem chycena mechovy upect.![]()
Doufam,ze ke konci kvetna az by to bylo aktualni na nej zapomenu.![]()
Garfie Prokrojit dort nití je úplně nejvíc easy, na obvodu si uděláš nožem rýhu (buď dokola nebo jenom na pár místech), tam zařízneš nit a jak když krájíš knedlík, je to pak krásně rovný, což bych s nožem nikdy neudělala :)
Klara to musim priste zkusit. Ono to jde dobre, kdyz je dlouhy a ostry nuz a kraji se tak, aby spicka noze porad couhala. Ale ne vzdycky se mi to povede uhlidat.
Moje prvé žemličky.
Zarinya Machovú tortu vyskúšam aj ja.
Garfie Prokrojit dort nití je úplně nejvíc easy, na obvodu si uděláš nožem rýhu (buď dokola nebo jenom na pár místech), tam zařízneš nit a jak když krájíš knedlík, je to pak krásně rovný, což bych s nožem nikdy neudělala :)
![]()
Hlásím, že reprezentativní fotku nemám, ale mechové cupcaky jsou dobré. vyráběla jsem z třetinové várky, protože celý dort bychom u nás doma nesnědli :)
milacka Jsou nádherné. Obdivovala jsem už na ig. Snažila jsem se ten recept najít na sistersbakery, ale vidím tam samé s droždím. Nasměruješ mne líp, prosím?
milacka ty se jen smejou, jsou dokonale![]()
Zarinya no nie som si istá, torty nezvyknem piecť. Ale je to výzva![]()
tina ďakujem, len sa po nich zaprášilo.
milacka Děkuju. A jsou tedy čistě pšeničné nebo rozkvas byl s žitnou moukou?
milacka ja dorty nepecu,protoze vizuelne je z toho katastrofa,fakt.![]()
Sweet Potato v komentech píšou, že žitnej
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY