Jídlo a vaření
Vilemina Proč ho sem nedáš? Vždyť ho máš krásnej.
Zarinya no je veselej, dobry!
Vcera si manzel delal kafe z kavovaru, dal kapsli, zmacknul tlacitko... a zjistil, ze tam nema hrnicek.
Kokoska to je horsi.![]()
jo,veselej je dobry.Je to tak trochu prace jak z materske skolky,ale bude dobrej.![]()
Zarinya co vari a pecou na Velikonoce v Recku?
Kokoska tam budou velikonoce az za mesic.Jen obcas se to sejde.
Tak dost jich dodrzuje pust(muj muz ne
)
Po sobotni pulnocni msi se jedla polevka a karbanatky,v nedeli dopoledne se griluje cele jehne a taky vnitrnosti jako spiz.Taky se pece neco jako mazanec,chutove je to i podobne,jen takovy venec a uprostred je vejce.Vejce tedy delaji jen cervena.:-)
A je to strasne krasne byt na velikonoce v Recku.Mesta vyzdobena a krasne to voni.V cukrarnach maji uzasne zakusky.
zkusim najit fotku toho "mazance".
Kokoska videla uz jsem i hezci,ale na googlu nic moc fotky,tak jen pro predstavu.

Zarinya s tou cervenou je to moc pekny
Vilemina Proč ho sem nedáš? Vždyť ho máš krásnej.
já ho taky viděla a souhlasím!! chudák malej zelenej, taky by chtěl do kolektivu :)
Karoleena tak jo![]()

Vilemina jeeeee ![]()
Kokoska Upekla jsem, ale ten bordel. Všude. Byl to blbej nápad a určitě bude hnusnej, dám tam ten rybíz;-). Uspim děti a jdu uklízet kuchyň a to mám jen korpus!
Zarinya Hele já takhle dělala včera rýžový nákyp ze zbylé rýže od obeda. Takže jedno vejce rozbila mladší dcera, další dva bílky mi vyletly z mixéru přes půl linky, když jsem šlehala sníh a zároveň chovala dceru. No pak mi vytekla stava spodem dortovou formou dolů v troubě a vysmradila jsem celou kuchyň a upatlala troubu, ještě jsem to nevycistila a teď peču u mamy. No navíc ten nákyp jsem jedla jen já, dneska jsem zbytek (tj. 3/4 formy) dávala k obědu dědovi a při vyndávání z lednice mi vypadlo z té formy dno a celé se to rozprsklo o zem!Že já tu zbylou rýži nedala slepicím, takovýho užitku by z toho holky měly!
Karja Jsi statecna ![]()
Nejhorsi bylo rozmixovat ten spenat, mam jen tyčák a narvala jsem to do ty nadoby vsechno, ze se s tim nebudu crcat na nekolikrat. Tak jsem pak taky umyla bilej parapet a kus linky a vyprala chlapeckovi rukavy od trika ![]()
Karja no jo, ale ted nemužeš dělat předsedu hodnotící komise! Už jsem tě chtěla vyzvat, že minimálně pětadvacet kousků, to už by byla konkurence. A já se poprvé chtěla zúčastnit parfu soutěže. Mechový dort je v troube.
Karja a me se ten dort rozpadl v lednici na zaver.![]()
![]()
je nam prano.Ale ty mas alespon zaminku,holcicky ja byla do ted sama doma a vse v klidku a presto.....snad bude zitra lip.![]()
Teda ty mecháče jsou krásný!! Všem se vám moc povedly ![]()
Karja já ten dort mazala s oběma kluky. Mladší snědl kus krému lžičkou rovnou z mísy:) Ale starší statečně sypal drobečky a na závěr zdobil, právě mi to přišlo celkem baby friendly
Mam mechac, pro jistotu jeste pecu beranka. V mechaci citim spenat a beran trumfne i vsichnivimektereho
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY