Kokoska těm mazancům docel pomůže to neříznutí křížem, paknepraskaj, ale já taky zapomínam a nevadí mi to, náhodou vypadá ten tvůj, že bych si hnedka plátek dala ![]()
Jídlo a vaření
Karoleena 25. Exemplář - bezlepkový. Teď mám ještě požadavek na bezlaktozovou variantu. Prý třeba s povidly. 

Makara ten je krasnej!!!
999 mechový bez lepku (Jizerka + dýňová m.) - konzistence překvapivě výborná, chuťově se ta dyňová projevuje, ale do zítřka nevydrží.
Krém jsem na základě předchozích komentářů skoro nesladila a přidala jsem citronovou šťávu. Jo, a byl jen z 250 g mascarpone a úplně to stačilo.
Edit: pardon za obří fotky, pořád si nemůžu zapamatovat spravnou velikost
Garfie hele on nakonec vypada normalne docela a dort detem moc chutna. Jak se ulezel, tak uz ten spenat citit neni. Jen kdyz jsem ochutnavala ten cerstvy korpus.
999 Tak na tenhle se taky sbíhají sliny :o)
Luna O jídáších jsem přemýšlela, ale nakonec tady proběhlo, že i mazance budeme jíst týden, tak už nic nevytvářím a sedím.
Luna Jidáše pekla moje babička
.
Ja jsem ho nakonec delala to te podoby krtkova dortu, ty jahody s mascarpone jsou uprostred vyborne, jen se to prakticky neda ukrojit

Makara
Taky jsem mecháč pekla bezlepkovej, obvykle dělám z 150 g pohankové mouky a 50 g mandlové, teď jsem akorát vyměnila ty mandle za pistácie a taky dobrý.
Sweet Potato prosím tě, odkud máš mandarinkovou marmeládu? Léta jí v obchodech vyhlížím ![]()

Beeeeee
Ty mi jdeš akorát naproti
Právě jsem dodělala tu smargastortu to jest švédskej sendvičovej... první a možná poslední pokus. Hrozná zřícenina! Doufám že to v lednici ztuhne ![]()
Ten tvůj vypadá dobře!

barbucha Co povídáš, to vypadá krásně a bude to vynikající :-).
Karja No vidíš, jak se povedl a to se ti do toho nechtělo
. Tak se svěř, dělalas podle receptu nebo jsi nějak upravovala množství?
Už jsem to přestala počítat, tak ani nevím, kolik těch mecháčů tady máme?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY