999 Aha, dobrej tip!!
brrr Prosím tě, já musela přemýšlet, co je na něm divnýho!
Já připeču skoro všechno, kdo to má furt hlídat...![]()
Garfie Já třeba makovky kupuji, jen když jsou pěkně černý...
úplně blbý dotaz, nemáte někdo recept na dobré sušenky vhodné k vykrajování? Nechci perníčky. Napadlo mne jen linecké, ale nechci slepovat a myslím, že to bez marmelády nebude ono. díky
#potřebuji zabavit děti
ale děkuju! Až to půjde, na výlet do Prahy, tak je moje ![]()
MaeGandal myslim ze Pinot Noir mela tip na kakaovy susenky, co jdou hezky vykrajovat tema razitkama
MaeGandal co zázvorové sušenky? Ale vyzkoušené je zatím nemám.
Garfie No, mě to docela naštvalo. Předloni jsme ho měla vevnitř syrový, i když jsem do něj píchala opakovaně špejlí. Dneska jsem si dávala bacha, takže jsem vytáhla krásný mazanec a píchala do něj ze všech stran, sice to nechapu, ale asi na popáté byla špejle od těsta, tak jsem ten mazanec strčila ještě na chvíli do trouby a tam se připekl. Chuťově to nevadí, ale připálily se mandličky na povrchu ![]()
brrr Nic si z toho nedělej... mně vyběhl hodně do výšky, začal rychle tmavnout, tak jsem ho na posledních deset minut dala na spodní mřížku - a je přismahlý zespodu. Ale pořád je to hnědá, ne černá, takže dobrý. Ono to sladké těsto chytne barvu raz dva.
Tak moja...akurát som zabudla na mascarpone, tak je tam len maslový krém a tým je to ešte mdlejšie...a budúce si musím nechať viac na "posypanie"...ak teda ešte nejaké nabudúce bude, lebo mi ten špenát takmer odrovnal mixér.

MaeGandal Masarykovo cukroví. Nebo do lineckého přidat kokos místo části mouky.
brrr peču mazanec podle kuchařky po babičce-prvních 12min na 220st, pak stáhnu teplotu na 160st a dopékám 40-50min. Pokud se rychle barví shora, přikryju ho namočeným pečícím papírem, jak to dělávala babi. Ale jinak jsem taky tým #připečenýmandle

Oslavenkyně si ho dozdobila
. Díky za tip s lemon curd. Střídala jsem v kruzích s krémem z receptu.
MaeGandal blog, kde byly ty sušenky, je zrušený. Ještě že jsem si to vytiskla! Mně se zdají super, ale třeba pro syna jsou moc hořké.

711990 Zu Makara Pinot Noir díky všem, zkusím ty Oreo, čokoládové sní určitě
marieu já dávám mandle jen dovnitř, tím je to vyřešené;) Jinak peču podobně jako ty, akorát místo papíru dávám alobal. Letos to ani nebylo potřeba.
MaeGandal ještě posílám fotku těch mých, dobře drží tvar.

MaeGandal Jinak teda k tomu lineckému, já ho neslepuju, přidávám do těsta hodně citronové kůry a je to super jen tak, jako sušenky.
Všechny mecháče krásný! Hlásím, že všem moc chutnal, ubrala jsem tedy podstatně cukr. A teda ty naslano bych si dala hned!!!!!!
Teď pracuju na nadivce![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.