Ounz Jejda, na tu už jsem málem zapomněla, musím ji zase někdy zkusit!! :-)
A já dnes lososa s citronem a pak choi a domácí nakládaný zázvor a ten viktorka_od splavu lilkový salát, výborný to bylo!!!

Ounz Jejda, na tu už jsem málem zapomněla, musím ji zase někdy zkusit!! :-)
A já dnes lososa s citronem a pak choi a domácí nakládaný zázvor a ten viktorka_od splavu lilkový salát, výborný to bylo!!!

Garfie já se na ní taky chystám :)
Ounz No jakoby někde, kde je neppvarenej třeba. Já z něj občas dělám polévku, ale to jen tak, že už nevím, jakou vařit;-)
Karja chápu :)
Garfie mas ho krasnej! a dala bych si lososa:-) meli jsme v sobotu candata na citronu (ja davam na plech platky a rybu na ne), ale lososa mam radeji
Ounz No to jo, je tam listí a je použitelný, ale jako nejsou to takový dlouhý široký řapíky jako u řapíkatýho celeru. Tak jsem to myslela. ![]()
Rebarborová sezóna začala:

marieu práve rozmýšľam, že musím otrhat prerastenu bazalku, bazalkovy cukor je dobrý tip ![]()
eM já vždycky dělám jen rebarborový koláč s drobenkou, tohle neznám :-) ale vypadá to, že to je výborný :-)
Magráta to jsou koláčky podle Maryny. Je to docela drbacka, sežeň si nějakýho otroka do kuchyně jako já. ![]()
eM aha ![]()
Ounz Přesně, já když nemám celer, tak vývar ani nedělám. Přijde mi to, že to bez něj nemá žádnej říz.
Kdyz ja ho tady fakt nesezenu ![]()
Dle internetu by ho meli mit v Whole Foods, tak jsem se radovala, kdyz jsem se stehovala do Oak Parku, ze budu mit Whole Foods 10 min od baraku - coz sice mam, ale po celeru tam ani stopy ![]()
Tak pouzivam vsude ten rapikatej, mne nastesti chutna.
Akorat me zlobi, ze Maminciny recepty maji takovych receptu na polevky a ja bych si rada obohatila repertoar, ale skoro vsechny vyzaduji zaklad z tria celer - mrkev - petrzel. Jo a petrzel tady taky nikde nemaji!
MP Marge petržel tolik nevadí, ten zeler je do polévky důležitější.
eM vyzerá to zaujímavo, môžem poprosiť recept?
Garfie vynikajúce jedlo a krásne taniere.
MP Marge A tak zas kdyby tady byl celer nějak drahej či nesehnatelnej, tak místo něj taky dám rapikatej. A petrželka by ti v květináči na parapete nevyrostla? Nevím teda, jestli seženeš semínka, či zda by se daly nějak rozumně poslat;-)
milacka Je to prudce jedlé, recept tady u Maryny
MP Marge A tak zas kdyby tady byl celer nějak drahej či nesehnatelnej, tak místo něj taky dám rapikatej. A petrželka by ti v květináči na parapete nevyrostla? Nevím teda, jestli seženeš semínka, či zda by se daly nějak rozumně poslat;-)
Ja bydlim v tmavem suterennim byte a jeste jsem znama tim, ze mi rostliny hynou pod rukama - to pro petrzelku nevypada moc dobre ![]()
eM ďakujem![]()
MP Marge To ne;-). Já taky nic nevypestuju:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.