Jídlo a vaření

09. prosince 2014 15:35
Offline Karja
44901 příspěvků moje polička 31. května 2021 08:29

viktorka_od splavu Jaký dnes volno? Ale třeba dvě hodiny volno. Já ráda vařím, odpočinu si u toho a ještě po mně zbyde nějakej výsledek, sportovat bych třeba taky měla, ale teď jsem z toho unavená, žádný endorfiny. Na sex uprednostnuji dva, ale můžu říct třeba sousedovi, jestli nemá dopoledne volno.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 31. května 2021 08:37

viktorka_od splavu je zbytecny psat co bych delala ja. Nicmene tvuj program mi prijde jako cileny zabijeni casu a to by mi bylo lito, pokud bych mela volny jedno dopoledne za dlouhou dobu.

Online viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 31. května 2021 08:40

Karja me taky sportovani nijak extra nenaplnuje radosti, zato ruzne druhy lenoseni velice:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 31. května 2021 09:07

Karja mozna by ti pomohlo kdybys vylezla na strom.

Offline notna
9532 příspěvků moje polička 31. května 2021 09:31

ice viktorka_od splavu Když byla dcera malá a měla jsem volné dopoledne, klidně jsem jen seděla doma a čumela do blba. Mi to přišlo luxusní si jen tak dlouze přemýšlet nad čím chci. A knížku nebo spánek jsem taky volila často.

Zarinya Ale ono to není vůbec špatný, si vylézt na strom :-D Samotnou mě to teda nikdy nenapadlo, ale dcera mě jednou o to poprosila, abych tam s ní vylezla a je to bezva. Sedět na stromě, vidět do dálky a povídat si :-)

Offline Karja
44901 příspěvků moje polička 31. května 2021 09:41

Zarinya Jako užít si legraci nebo porozhledniut se po možnostech zábavy:-D:-D 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 31. května 2021 09:46

notna ale tak karja nehledala zpusob jak zabit 2 hodiny nebo jak si ma odpocinout ne? Ptala se co delat zabavnyho. 

49434 příspěvků moje polička 31. května 2021 10:12
Offline notna
9532 příspěvků moje polička 31. května 2021 10:20

ice Spat, číst i jen tak hledět byla pro mě dost exotická zábava, když jsem měla malé dítě. Jen jsem napsala, že já bych to dělala s chutí, i když už jsem nechodila na zakladku. Ale chápu, že pro někoho to zábava není. Já bych se nehrnula dělat něco aktivního.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 31. května 2021 10:41

viktorka_od splavu notna Tak každý má představu o relaxu jinou, já, když bych se /na Karja místě/ zbavila dětí na 2 hodiny, tak bych vyhledala tichý koutek, vypla mobil a četla si.

Vlastně i nyní, třeba po hnusný službě, já vyhledávám klid a nicnedělání/čtení/seriál a kolegyně zase jde na brusle nebo na squash a nějak se jedna druhé nevysmíváme.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2021 11:09

Fiction když je člověk bez dětí, je dobré dělat cokoliv bez dětítakže si umím představit, že i vaření je relax a člověk má pocit, že se nefláká. Já ráda dělám něco, u čeho nemusím moc přemýšlet, takže spánek, sport, televize a úklid je můj ideál.

49434 příspěvků moje polička 31. května 2021 11:33

Fiction jj Já třeba to nicnedělání jen sama se sebou úplně životně potřebuju, nemůžu bez toho dlouhodobě existovat

Offline Karja
44901 příspěvků moje polička 31. května 2021 13:55

Fiction Jee,já nic nečtu, protože ta představa, že mám rozectenou knihu dva měsíci nebo si to chci číst a nemůžu....Takže fakt jsem dva roky neměla v ruce nic:-D. ice Jj,já se jen ohradila vůči viktorka_od splavu od splavu, že vaření je zábava pro báby, tak jsem čekala co svetobornyho přísluší tedy k mému věku:-D. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2021 14:02

Karja mě přijde super, že si odpočineš u běžněji vaření. Já docela ráda vařím nebo peču nová jídla, ale teď je to pro mě povinnost, tak se držím osvědčených věcí a to mě moc nebaví. Navíc se mi u toho buď motají děti nebo je zabavuje muž a bych ten čas radši využila jinak. Škoda že nemůžeš vařit za mě, já bych za tebe sportovala:)

Offline Karja
44901 příspěvků moje polička 31. května 2021 14:18

Evaeva Hele já si asi odpočinu u všeho bez dětí, ale na sport asi nemám energii nebo náladu. Hlavně když už jsem sportovala tak většinou kvůli postavě, což teď nějak ztrácím motivaci, jednou týdně to podle mě nemá vůbec žádnej význam, akorát bych byla frustrovaná:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2021 14:23

Karja souhlasím, taky si bez dětí odpočinu, je jedno jak. Akorát že u toho vaření ty děti většinou tak nějak jsou, i když se o ně právě stará muž. Se sportem to mám jinak, mě to fakt baví, vliv na postavu je až druhotný efekt.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 31. května 2021 14:31

Karja tak odhod varecku a sup na strom louskat nejaky maily od ex!

Offline Karja
44901 příspěvků moje polička 31. května 2021 14:33

ice Ale prosím tě, já tak mladá ani nejsem, já seženu ještě i něco v papíře:-D. Snad pro mě nepojedou hasiči:-D

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 31. května 2021 22:39

linecký koláč

Offline Tabea
8258 příspěvků moje polička 01. června 2021 05:42

Bowle vypadá krásně!
Vydržel do rána nebo jste testovali hned večer?