AprilTwelve silit
Jídlo a vaření
continuity děkuji
A nevím komu jsem slíbila stojánek na vajíčka v akci. Je to teda jídlo za 15 minut nejenom uvařené, ale i snezene.

Máte niekto dobrý recept na brownies? Chcela som ísť robiť ten z červenej repy, čo tu ktosi dával, ale uvedomila som si, že mi to asi chutiť nebude, radšej tu repu použijem na šalát s balkánskym syrom. A brownies urobím proste klasiku
betsey delam rada podle Jamieho Olivera, ale nedavam ty orechy a visne, protoze je nikdy nemam doma:)
711990 diky, tak vyskusam tento. Orechy dám, tie mám doma vždy, zásobuje ma moja babka ![]()
Oukej. neni nad to mít vstřícnýho hospodskýho za rohem ![]()
Po práci v okrasnej záhrade voňavý obed s pohárom vína. A dnes
fajront![]()
milacka ty to máš rybky tak krásný ![]()
andulka01 jazierko je moja srdcovka, ryby by žrali aj z ruky, keď sedíme v altáne, rada ich pozorujem.
milacka krasny to mas.
založeno na bezinkovou limonádu

RoSa To je ta s kvasnicemi? Letos ji nesmím propásnout! Hele a neucpává se ti ten kohoutek, máš to vyzkoušený? Vypadá to totiž jako dost dobrý nápad, strčit to přímo do toho! :-)
Garfie limonádu dělám každoročně a letos jsem tuhle nádobu zkusila poprvý.... kvasnice jsem tentokrát nedala, jen květy, cukr, kys.citronovou + bio citrón na plátky... 4-5 dní na slunci to má bejt
andulka01 no jo vidíš, musim to občas odklopit, aby to neexplodovalo!
díky za připomínku! lupení buď vytáhnu nebo to přecedim a vrátim zpátky... i když do menších lahví to možná bude lepší přelejt, kvůli chlazení - tenhle krám se mi do lednice na stojáka asi nevejde...
Garfie hele tak jsem to dneska stáčela do litrovek a cajk! malý kvítky tim výčepem projdou, ty velký květenství se válej na dně a vůbec se k tomu otvoru nehrnou... takže trychtýř + cedníček (pokud Ti vaděj ty drobný květy)... ale vlastně nevim, jak to máš řešený, třeba máš na tom kohoutku zevnitř sítko, já ne
RoSa Super! Drobny kvitky v piti snesu, vic by mi vadilo, kdyby ucpaly tu vypust. :-) A jak to chutna?
Garfie limonáda, no...
moc to nesladim, já to nemám ráda sladký jak cecek, dávám na těch 5 litrů 10 polévkových lžic cukru, jednu lžíci kys.citr., jeden citron a cca 10-15 velkejch květů
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY

RoSa