Pinot Noir Ty jo 72 vajec? Jak veliký byl výsledek? U nás je teda problém sníst i dort o průměru 20 cm :o)
A s dortem se pochlub, dortů s bagrama není nikdy dost :o)
Pinot Noir Ty jo 72 vajec? Jak veliký byl výsledek? U nás je teda problém sníst i dort o průměru 20 cm :o)
A s dortem se pochlub, dortů s bagrama není nikdy dost :o)
DruI ze 72 byl dort ve tvaru knihy, bylo to jednou k 60. a jednou k 80. narozeninám, my máme obří rodinu, ani nevím, jestli vyšlo na všechny zúčastněné ![]()
Na těch 80. bylo dortů víc, ostatní od profíků, samozřejmě mnohem krásnější, ale musím se pochválit, že ten můj se snědl hned, zatímco ty cukrárenské si brali lidi povinně domů a něco bylo vyloženě nejedlé.
Edit: a k té velikosti - otevřená kniha, každá strana ve velikost klasického pečícího plechu. Na jedné straně čtyři vrstvy piškotů, na druhé šest, zbytek využit na "vycpání", aby byly ty stránky vyboulené.
Pinot Noir si mi urobila strašnú chuť na tortu, už sa teším na Alicinu oslavu o mesiac, ale teda tortu asi kúpim, netrúfam si upiecť, maximálne tak tu machovu ![]()
A teším sa na tvoj výsledok, dúfam ze hodíš foto
Pinot Noir Teda, ty vážně netroškaříš :o)
betsey Já taky k narozeninám pekla mechovej :o)

DruI jej, to je super, dcéra aj torta
no mne ta machová dosť chutila, tak nakoniec ju možno tiež upečiem
betsey však mechový se musí dětem líbit a když navíc chutná, co víc si přát.
DruI to je krasna holcina a dort taky, ja se jeste nedokopala, ale dala bych si hned
DruI krásná dcerka a ve čtyřech letech takovejch vlasů.
Dnes k obědu taboulleh z čočky a kus masa.

mechový dort byl o velikonocích taky (do statistiky)

Mno, myšlenka dobrá, ale provedení pokulhává. Za půl roku si můžu střihnout reparát ![]()

Pinot Noir ten je paradni
Pinot Noir Mně se teda líbí a určitě byl i dobrej ;)
Pinot Noir Sice nevím, co staví, ale vypadá to super.
Pinot Noir krasnej.
Pinot Noir náhodu super, jak to vylívá tím betonem ![]()
Evaeva Proč by to skládání nešlo použít na nahý dorty? Já skládám naopak zásadně jen ty nahatý! :) Do obruče a acetátové folie teda... A když člověk vychytá velikost plechu, tak těch odkrojků pak ani není tolik. Ale já vždycky ze zbytků komponent navrstvím vzorky do skleniček, aspoň z toho člověk taky něco má a může si být jistej, že něco náhodou nezbabral.
Pinot Noir jéžiš, typově takový dort, ale menší (cca A3) mi vezla babička k promoci. Z Nitry a autobusem!!!
Nechala mi ho dělat u bývalé žačky a bylo nanejvýš zjevné, že to tak muselo být. Klasický čokoládovo ořechový, na otevřené straně lékařský symbol, datum atd atd. Byli jsme úplně hotoví, když jsme ji vyzvedávali v Pze na Florenci a s tímhle se vyhrnula ze dveří... Celou cestu ho měla na klíně. Nebyli jsme schopní vydat hlásku, ale ona pak už jen plakala a plakala, že už jsem ta doktorka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.