euridike ďakujem, aj skvele chutilo![]()
Jídlo a vaření
Budou řízky. ![]()

Dadoo no teda! Jaký to je? Nikdy jsem je nechutnala.
andulka01Je to takový zvláštní, ale nikterak extra zajímavý. :-D. Neco mezi hribkem a hermelínem:-D.
andulka01mmyslím, že to Karja popsala dost přesně. Před lety ho našel manžel, byl cca jak fotbalový míč.
Byly taky řízky. Asi na půl hektaru . ![]()
Ale dělám je trochu jinak. V těstíčku, které hodně výrazně okořením. Pak strouhanka.
Vatovec je chuťově trochu nevýrazný, takže kořením se mu dodá na zajímavější chuti.
Mne Teda moc chutná. ![]()

Z vlastní cukety![]()
Vilemina ale to je hezké, to je quiche?
Ounz není, je to jen cuketa na listovým teste, bylo to dost mastný, základ je trocha mascarpone a parmazan. Quiche chci zkusit o vikendu![]()
Vilemina dělala jsem taky. Listové těsto jsem predpekla, na něj Philadelphia s pečenýma paprikama, smichana s trochou kysané smetany. Na to cuketa, zasypano goudou a krajenou červenou paprikou a upeceno. Moc dobré. ![]()
Dadoo Hmm, pečený papriky, to asi taky zkusím!
Vilemina to je přímo Philadelphia s pečenýma paprikama. Zase tak akční nejsem. ![]()
Ale je fakt moc dobrá. A sem se hodí. ![]()
Vilemina díky za odpoveď, každopádně moc pěknej
A osvědčený recept na ten cuketový quiche některá máte? Dneska jsem usmažila kupu výborných cuketových placiček a v lednici mi i tak ještě pár pěkných exemplářů zbývá...
Něco na tom houmofisu bude...

andulka01 Tomu rikam dream job!![]()
andulka01 krasny
mám tady červený rybíz... co byste doporučily? teda krom marmelády - tu už mám hotovou... máte nějaký oblíbený/vyzkoušený recept, třeba na koláč?
RoSa Bublanina, hraběnčiny řezy
brrr jo, něco takovýho... hledám na googlu a zaujal mě tenhle z tvarohu a krupice.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY